Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Verhalenpagina van Nurias

Afbeelding van Nurias Lid van 1001KorteVerhalen.nl sinds: 26-04-2015 4
verhalen
Laatste keer ingelogd op: 04-05-2016
Forumberichten: 1
Nieuwste verhaal: Een nachtmerrie komt uit op 24-09-2015
Stuur een bericht naar Nurias »

Persoonlijk bericht van Nurias

Woon met mijn gezin, man en vier kinderen in het mooie Gelderland. Ben zelf huisvrouw naast schrijfster. Heb van mijn man vorige jaar een eigen schrijfplekje gekregen met uitzicht op een heel mooi grasveld met schapen.

Schrijf al wat jaren maar ben nog wel een amateurschrijfster, ben tussendoor een paar keer gestopt. Heb bergen met krabbel verhalen en die moet ik nog uitzoeken en sorteren maar eigenlijk moet ik het niet doen. Raak dan alles kwijt in mijn goedgeorganiseerde chaos. Maar toch een begin gemaakt om te kijken wat ik online wil zetten en mee doorgaan.

Schrijf sinds een paar jaar met een andere amateur schrijfster. We hebben dezelfde motivatie en gedachten gang voor verhalen. Al vele dagen en avonden bij elkaar gezetten bij een openhaard dan wel houtkachel om verhalen te delen en samen te schrijven.

Mijn en onze grootste motivatie zijn onze eigen kinderen en hun belevenissen. Maar ook de raar maar waar verhalen die rond kinderen afspelen.

Laatste nieuwsberichten

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

  • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

    Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd