Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

De nacht is nog maar net begonnen (2)

En toch gebeurde het. Het was mijn oom die vertelde dat mijn oma, waar ik zielsveel van hield, een herseninfarct kreeg. Na drie lange en droevige weken overleed mijn oma na 86 jaar lang genieten. Mijn klasgenoten kreeg dit door en begon mensen over te halen om me hiermee te pesten.

Uiteindelijk toen het pesten wat was weggeëbd, kreeg ik het gevoel dat deze stilte niet lang zou gaan duren. Het gevoel dat ik de prooi ben en niet kan terugvechten als ik het niet zou verwachten. Dit gevoel werd binnen een anderhalve maand bevestigd. Ik was vaak in de auto omdat 8 km fietsen voor mij te zwaar was. Hierdoor kwam er weer een golf van pesterijen over me heen.

Elke nacht huil ik mezelf in slaap. Ik huil van verdriet door het gepest wat de volgende dag weer opnieuw begint. Ik huil van blijdschap omdat ik weer een zware dag heb overleefd. Ook deze nacht lig ik weer te denken over waarom ik deze wereld niet zou verlaten.

Voor de zoveelste keer denk ik weer waarom Hij me heeft gestraft met deze vreselijke gebeurtenissen. Heb ik me dan zo misdragen? Heb ik Hem niet genoeg geëerd? Waarom moet ik zoveel verdriet hebben als ik niets heb gedaan wat tegen de geboden in spreekt? God, zeg alstublieft waarom.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Patros-Fibros

Geplaatst op

16-04-2013

Geef uw waardering

Er is 11 keer gestemd.

Social Media

Tags

God Nacht Pesten Straf Waarom Zelfmoord

Reacties op ‘De nacht is nog maar net begonnen (2)’

 • Ik voel die verdriet. Het is geen makkelijk leven inderdaad met zulke omstandigheden. Ik wens je sterkte. En weet dat jij het leven iets veel beters heb te bieden dan die pesters. Cijfer je zelf niet weg. mvg NorthLight

  NorthLights - 17-04-2013 om 14:45

 • Blijf bij ons, alsjeblieft, als jij er niet meer bent, wie doet dan melig tegen me? Wie verteld me de waarheid over mijn gedichten? Wie schrijft dan nog geweldige verhalen voor ons, PF, blijf alsjeblieft bij ons !

  LatoyaFox - 08-08-2013 om 17:37

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

 • 22-09 - Zij zijn duurzaam van zichzelf

  Duurzaamheid is voor de rijken en dat maakt het zo krom. Zij hebben zonnepanelen en een warmtepomp – een flinke investering stuk voor stuk. Vervolgens besparen ze geld en gaan z...

 • 09-09 - Het ongelooflijke verhaal van Louis Zamp...

  Dit verhaal is waargebeurd, maar het is moeilijk voor te stellen. Louis Zamperini zou je misschien een kat met negen levens willen noemen, maar de martelgang die deze held heeft...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd