Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Het witte poeder

Ik woonde reeds vier maanden in het prachtige huis van mijn hospita en ik had met haar vijf keer de fysieke liefde bedreven toen zij mij op een druilerige herfstavond kennis liet maken met het witte poeder. Ik had wel gelezen over het witte poeder, en ik wees het gebruik ervan af, maar Emma Petronella wist mij met steekhoudende argumenten er van te overtuigen dat een keer een snuifje geen kwaad kon. En toegegeven, de zesde keer fysieke liefde met mijn aantrekkelijke hospita was de allerbeste keer tot dan toe. Ik voelde me vrijer om op haar ongeremde uitdaging in te gaan. Ze sleurde me weer mee in haar wijd benige oceaan van de liefde die zo nu en dan overstroomde.

Na de liefde vertelde ze uitbundig over de feesten waar ze dikwijls kwam. “Jammer dat je nog zo jong bent, Bjarne.” voegde ze er aan toe. Ik was moe, het was net alsof ze ondankbaar was, terwijl we net zo lekker hadden gevreeën.

Er kwam een tijd dat ik los raakte van mijn onzekerheid en innerlijke twijfels. Ik begon in het weekend te drinken, en liet alle teugels van de dagelijkse sleur los. Er brak een liederlijke tijd aan met veel lichamelijke poëzie en fysieke schilderingen. Ik bedreef de liefde regelmatig met mijn mooie hospita en liet de slingers wapperen. Ik was niet meer die verlegen jongen van de tuinbouwschool maar een mystieke punker met een neusje voor vrouwen en zalm.

Er kwam een tijd dat ik moest leven met een kater, die mij met schele ogen aankeek terwijl ik verdwaalde in een zelfgemaakte tekening zoals een kabouter in een bos met gelouterde elfjes.
Emma had me kennis laten maken met de muziek van Bob Dylan en Neil Young, na drie koppen lapsangthee met honing kwam ik in een wereld waarin ik merkte dat mijn verbeelding verder kwam dan het verwijderen van dode blaadjes uit de geraniumplanten van het tuincentrum waar ik op zaterdag werkte.
Ik had van alles van Emma geleerd, zo op het eerste gezicht onmogelijke standjes, een vrijwel tijdloos naspel, en het gewoon genieten van een boterham met oude kaas.

Neil werd als snel een vriend, Bob bleef steeds maar met mijn gedachten spelen.

Op school was ik slechts aanwezig omdat ik geacht werd er te zijn. Ik haalde redelijk goede cijfers omdat mijn leven er niet langer van afhing.
Het witte poeder had ik inmiddels weer afgezworen, ik kreeg er de volgende dag hoofdpijn van, en dat was het mij niet waard. Emma Petronella was minder gemakkelijk te overtuigen. Door gebruik van het witte poeder kon zij toegeven aan al haar dominante fantasieën. Op de hoek van het nachtkastje stond een glas rode wijn.


...

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Bjarne

Geplaatst op

07-09-2015

Geef uw waardering

Er is 8 keer gestemd.

Social Media

Tags

Hospita Liefde Poeder

Reacties op ‘Het witte poeder’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 22-09 - Zij zijn duurzaam van zichzelf

    Duurzaamheid is voor de rijken en dat maakt het zo krom. Zij hebben zonnepanelen en een warmtepomp – een flinke investering stuk voor stuk. Vervolgens besparen ze geld en gaan z...

  • 09-09 - Het ongelooflijke verhaal van Louis Zamp...

    Dit verhaal is waargebeurd, maar het is moeilijk voor te stellen. Louis Zamperini zou je misschien een kat met negen levens willen noemen, maar de martelgang die deze held heeft...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd