Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Mijn schrijversnaam

Toen ik nog klein(er) was kreeg ik al te maken met speciale gaven. Ik was nog maar een paar dagen oud, maar ik weet zeker dat ik de dag voor het overlijden van mijn opa hem afscheid heb zien nemen. Een tijdje deed ik er niets mee, maar op 11-11-1999, precies twee jaar na zijn dood, zag ik hem tevoorschijn komen om mij op een of andere manier gerust te stellen. Jaren zonder paranormale activiteiten gingen voorbij. Tot die ene dag.

Ik was bij mijn tante. De dag was zoals altijd, best wel, saai. Toen ik lag te slapen werd ik door iemand wakker geschud, maar toen ik om me heen keek, was er niemand in de buurt. Ik zag wel een vage schim in mijn ooghoek verschijnen. Het eerste moment dat ik de echte naamdrager van mijn schuilnaam zag.

Ik had me al een beetje geïnteresseerd in spiritualiteit en geesten, maar ik had ze nog nooit in het echt gezien. Nadat ik hem beter kon zien, werd alles wazig voor mijn ogen en zag ik een haven met oorlogschepen. Aan de dirk hingen een paar Catalaanse vlaggen, je kunt dan ook wel raden waar hij vandaan kwam. Sinds die dag vebruik ik deze naam op meerdere sites.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Patros-Fibros

Geplaatst op

01-09-2013

Geef uw waardering

Er is 9 keer gestemd.

Social Media

Tags

Geest Schokken Schrijversnaam Waargebeurd

Reacties op ‘Mijn schrijversnaam’

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 22-09 - Zij zijn duurzaam van zichzelf

    Duurzaamheid is voor de rijken en dat maakt het zo krom. Zij hebben zonnepanelen en een warmtepomp – een flinke investering stuk voor stuk. Vervolgens besparen ze geld en gaan z...

  • 09-09 - Het ongelooflijke verhaal van Louis Zamp...

    Dit verhaal is waargebeurd, maar het is moeilijk voor te stellen. Louis Zamperini zou je misschien een kat met negen levens willen noemen, maar de martelgang die deze held heeft...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd