Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Hoe 3 vriendinen in een val lopen.

Annalies,lies en Kim stonden al dagen bij de dure bontwinkel naar een mooie bontjas te kijken. Ze hadden er alle 3 zin in om 1 te dragen, een rijke man die de meisjes wel als zijn slavinnen wilde zag het en lied ze nog een paar weken zo voor het raam staan en sprak ze toen aan.

Zouden jullie een bontjas willen? Ja meneer heel graag zei Annalies alleen zal er nooit van komen, want ze zijn te duur. De man had een valstrik bedacht, als hij 3 bontjassen kocht moesten zij met hem als in een helikopter om als prijzen geshowd te worden. En de einde van de rit zouden er mannen met geweren wachten om hun te boeien en gevangen te nemen. De meisjes overlegden maar vonden het geen punt om als prijs geshowd te worden in hun bontjassen. Een paar weken later stonden ze bij een tentoonstelling en showde hij de meisjes. Ze zouden op het eind een helikoper vlucht krijgen met een een verassing. Gevangen worden genomen en slavinnen worden. Hij krijgt te horen dat hij mooie meisjes bij zich hadden, de man lacht, ze zullen straks mijn slavinnen worden. Binnenkort zul je ze op me site te koop vinden vooral die met dat bruine lange haar en hij wees naar annalies. Zij is mooi en niet te dik, iedeaal voor achter het raam. Dan mogen moeten mee de helikopter rit in en schrikken bij landing. Er staan mensen met geweren en het word hun duidelijk gemaakt dat ze worden gevangen genomen en 1 voor 1 de helikopter uit moeten komen om gefotografeerd geboeid en geblinddoekt te worden. De meisjes schrikken en lopen even later met handboeien om en een blinddoek voor naar een busje en stappen in. Rustig worden de telefoons en beurzen uit de bontjassen gehaald en hun verteld dat ze slaven zijn geworden.

En een paar uur later staan de meisjes met een nek boei om en een ketting aan een paal vast op het podium in een glazen kooi. De man belt de ander man op, kom je kijken naar mijn nieuwe slavinnen voordat ik ze kaal scheer en ontdoe van hun kleren. Ze dwingen de 3 vriendinnen voor hun uit te kijken. Als de man aankomt ziet hij de meisjes staan in hun kooien. De man ging verder deze meisjes zullen om ste beurt op die kruk geschoren worden en hun kleren daar uittrekken. Ze zagen hoe Annalies als eerste ruw werd losgemaakt en die kant op geduwd werd. Zitte jij en over de bontjas kwam een schort. Ze werd eerst van voren kaal gemaakt de pony en dan het lange haar achter. En evenlater begon ze zich uit te kleden. Naakt lied Annalies zich van top tot teen in de olie zetten omdat slavinnen moesten klimmen. Hij vertelde verder waarom kaal? heel simpel heeft met herkenning te maken en ziektes. Hij pakte de bruine bontjas van de grond en de wollen trui die annalies aan had gehad.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

italo

Geplaatst op

02-10-2016

Over dit verhaal

Hoe 3 vriendinen in de val worden gelokt.

Geef uw waardering

Er is 6 keer gestemd.

Social Media

Tags

Bont Dromen Meisjes Problemen

Reacties op ‘Hoe 3 vriendinen in een val lopen.’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 22-09 - Zij zijn duurzaam van zichzelf

    Duurzaamheid is voor de rijken en dat maakt het zo krom. Zij hebben zonnepanelen en een warmtepomp – een flinke investering stuk voor stuk. Vervolgens besparen ze geld en gaan z...

  • 09-09 - Het ongelooflijke verhaal van Louis Zamp...

    Dit verhaal is waargebeurd, maar het is moeilijk voor te stellen. Louis Zamperini zou je misschien een kat met negen levens willen noemen, maar de martelgang die deze held heeft...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd