Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Bedreiging

Op een ochtend werd ik heerlijk wakker. De zon scheen, de vogeltjes floten en erstond een heerlijk ontbijt voor me klaar. Ik ging even douchen, kleedde me daarna aan en liep naar beneden met het dienblad van het ontbijt in mijn handen. Tot mijn grote verbazing zaten papa, mama en Max aan de ontbijttafel op me te wachten. Ik liet het dienblad bijna uit mijn handen vallen. Ik stormde op Max af en gaf hem een knuffel. Mijn moeder zei: “Max heeft vanavond bij ons geslapen, toen hij wegreed ging jij naar boven en Max kwam toen weer achterom, hij heeft in de logeerkamer geslapen en heeft jou ontbijt klaargemaakt”. “Bedankt Max”, zei ik. Na het ontbijt fietsten we samen naar school.
Op dat moment ging de schoolbel, maar we liepen gewoon rustig door. We liepen samen naar de ingang van de school.
In de pauze zag ik een meisje met een zonnebril staan. Ze wenkte me. Ik liep op haar af. Ze trok me de struiken in. Toen zag ik het groepje van Mosa. Het ging toen allemaal zo snel, Het meisje deed haar zonnebril af en ik zag dat het Mosa was. Ik gaf een gil maar Mosa deed snel haar hand voor mijn mond. ‘’Zozo’’ zei Mosa. ‘’Ik wist wel dat je zo dom was om naar mij toe te komen.’’ Ik wou nog een hardere gil geven maar toen duwde Timo een soort mes in mijn rug en Mosa riep dreigend: “ Nu ga jij ons nog meer schuld betalen, nu komt er 50,- bij omdat je met Max verkering hebt en dat is mijn lekkere hapje”. “ Als je dat niet doet dan gebeurd er iets met je liefje”. Toen ging de schoolbel en Mosa liet me gaan. Ik was geschrokken en durfde niks tegen Max te vertellen, bang dat hij me niet zou geloven, dus ik liep maar snel naar mijn lokaal van Frans waar mevrouw Le Bon al op me te wachten stond want ze wou net de deur dicht doen toe k eraan kwam. Gelukkig kan ik lachen met haar en ze zei: “Ce est toujours la même chose avec vous’’. ‘’ Mais bientôt entrer dans ‘’. Ik lachte haha. Na school wou ik gelijk naar huis maar Mosa stond op me te wachten.
‘’ Je weet wat ik gezegd heb hé kleintje ‘’ ‘’Ja, antwoordde ik ‘’. Ze lieten me gelukkig gaan. Toen ik thuis kwam vertelde dat Mosa me bedreigd had iets met Max te doen. Ze belde Max ouders en vertelde wat er wat gebeurd.
De volgende ochtend had ik helaas geen lekker ontbijtje gekregen van Max. ik had eigenlijk helemaal geen zin om naar school te gaan maar ik moest het toch gewoon proberen dus ik ging naar school was heel saai zoals altijd, in de pauze bleef ik bij Max, bang dat er met hem wat zou gaan gebeuren door die stomme trut en die k*t bende van haar. Na school liepen Max en ik samen naar huis ik zei dat ik nog even wat moest gaan doen want ik had met Mosa afgesproken dat ik het binnen twee dagen zou brengen. Dus ik liep naar waar ik had afgesproken met Mosa en daar stond ze hoor, heel zelfverzekerd samen met haar groepje. Ze zei : ‘’Daar is ze al ons kleine tutje’’. Ik kon het niet laten en zei : ‘’ Ik ben geen trut vuile viezerik die je bent !’’ ‘’ Gaat ons miezerig kind normaal doen ? ze zeiden : ‘’ Gaat jou liefje naar mijn kant en zorg dat hij jou nooit meer te zien zult krijgen’’. Ze lieten me los en ik kon dus gaan naar mijn veilige en eigen huis. Daar vertelde ik ook weer wat er was gebeurd en mam belde weer de ouders van Max op en toen zeiden de ouders van Max : ‘’ We houden Max gewoon een paar dagen thuis dan kan hem ook niks gebeuren. Ik hoop maar dat het goed komt.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Lotte Lapin

Geplaatst op

29-12-2015

Over dit verhaal

Spannend

Geef uw waardering

Er is 8 keer gestemd.

Social Media

Tags

Spanning

Reacties op ‘Bedreiging’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 22-09 - Zij zijn duurzaam van zichzelf

    Duurzaamheid is voor de rijken en dat maakt het zo krom. Zij hebben zonnepanelen en een warmtepomp – een flinke investering stuk voor stuk. Vervolgens besparen ze geld en gaan z...

  • 09-09 - Het ongelooflijke verhaal van Louis Zamp...

    Dit verhaal is waargebeurd, maar het is moeilijk voor te stellen. Louis Zamperini zou je misschien een kat met negen levens willen noemen, maar de martelgang die deze held heeft...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd