Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Spannende verhalen

U ziet de spannende verhalen 1 t/m 50 van de 195
Sorteer de verhalen op: waardering / datum / titel
Wellicht herken je het: je hebt even behoefte aan ontspanning, maar je hebt geen zin om een heel boek te gaan lezen, want dat duurt zo lang. Als je toch zin hebt om te lezen, maar je wilt er geen uren aan besteden, heeft 1001Korteverhalen.nl de oplossing: spannende maar korte verhalen.

Op de site zijn verschillende categorieën te vinden, waaronder spannende verhalen. In deze categorie zijn verschillende griezelverhalen te vinden die niet al te lang zijn, waardoor ze lekker makkelijk weglezen. De lengte van de verhalen varieert van een halve pagina tot ongeveer drie of vier pagina's, er wordt echter in de meeste gevallen wel een goed en spannend verhaal verteld.

De categorie spannende verhalen kan moeiteloos gelinkt worden aan andere thema's, zoals spookverhalen, kampvuur verhalen en zelfs verhalen voor kinderen. Doorgaans ontdek je het thema al door de titel van het verhaal, maar soms zijn de titels erg mysterieus en onthullen ze weinig over de inhoud van het verhaal. Dit zal voor de meesten geen probleem zijn. Omdat de verhalen niet heel lang zijn, kun je vrij snel ondervinden waar het verhaal over gaat. Het aanbod van de verhalen is erg breed: er staan momenteel een 200-tal spannende verhalen op en dit aantal zal zich waarschijnlijk snel uitbreiden.

Je vraagt je nu misschien af hoe al die enge verhalen op de website komen. Het leuke is dat de verhalen niet per se door professionele auteurs worden ingestuurd, iedereen kan zijn of haar verhaal insturen. Hierdoor ontstaat er veel variatie tussen te verhalen, zowel in onderwerpen als in schrijfstijl. De kwaliteit van de verhalen hoeft hier gelukkig niet onder te lijden. We werken met een slim beoordelingssysteem, lezers kunnen de verhalen beoordelen met een aantal sterren en zo kun je snel zien of een verhaal van goede kwaliteit is.

Ben je benieuwd geworden naar de verhalen? Breng dan vooral even een bezoekje aan 1001Korteverhalen.nl en begin snel met lezen.


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd