Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

De uitnodiging voor hem

De uitnodiging voor hem.
Vrijdag
Daar zat ik dan in de klas wachtend tot de bel ging, wiskunde is zo saai!
Nog 5 minuten maar ik hou het niet meer het is zo saai. Ik wil naar huis en me favoriete serie op Netflix kijken. Lekker onder de dekens want het is zo koud nu het winter is.

Aanstaande maandag is mijn feestje ik kan niet wachten mijn eerste feest nu ik op de middelbare school zit. Van mijn moeder mag ik 12 mensen uitnodigen ik weet al een beetje wie maar ik twijfel of Kaih zo uitnodigen. Ik vind hem leuk maar ik durf hem niet te vragen straks denkt hij dat ik hem leuk vind. Het is wel zo maar dat hoeft hij niet te weten!
Ah eindelijk de bel! Ik ren van de trap af. Snel pak ik mijn fiets. Het waait zo hard mijn blonde haren vliegen in het rond. En bovendien is het ook super koud. Maar toch blijf ik nadenken over wie ik zou uitnodigen zowiezo Nia,Shelby en Lysha mijn vriendinnen. Oh daar zul je ze net hebben! ze staan aan de andere kant van de brug. Ik fiets er naar toe. ¨En weet je het al?¨ vraagt Nia. Ik weet wat al? ¨Of je Kaih gaat uitnodigen¨ antwoord ze. Ik weet niet. ¨Kom op je moet het doen¨ zegt Lysha. Oke ik doe het.

En toen was het zover ik had me besties belooft dat ik zou vragen of Kaih wil komen naar mijn feest. Dus….. Daar ga ik! Daar staat hij dan….. in de kantine met zijn mooie blauwe ogen en lichtbruin haar. Ik liep naar hem toe en onderweg zuchtte ik nog een keer. Alleen ik kon het gewoon echt niet ik rende zo hard mogelijk weg en verstopte me in de bezemkast. Oh het was zo gênant!!!

Zaterdag
Het was een super stomme dag! Waarom?!
Ik was mijn wekker vergeten op stop te zetten dus ik werd wakker om half 7!
Mijn moeder vertelde me dat ik nu in plaats van 12 mensen nu maar acht mensen mag meenemen….. dus nu weet ik niet of Kaih ga uitnodigen.
Maar gelukkig ook beter nieuws de nieuwe buren zijn op bezoek en ze hebben ook een meisje van mijn leeftijd Maryh. En ze is super aardig haar ga ik zowiezo uitnodigen.
ze zit op dit moment op de toilet maar als ze terugkomt zal ik het gelijk vragen!!!
Daar is ze ¨zou je op me feestje maandag willen komen?!¨ Vroeg ik! Waarop ze antwoordde: ¨Natuurlijk lijkt me leuk!¨.
Oke dus wie er nu zowiezo om mijn feestje komen zijn:
-Shelby.
-Nia.
-Lysha.
-Maryh.
-(Misschien) Lara ( een aardig meisje uit mijn klas).
-Tsira (meisje dat ik ken van afgelopen zomervakantie).
-Leon ( tweelingbroer van Nia).
-(En als ik het durf) Kaih.
Eerst wou ik ook Marsaih uitnodigen dat is een meisje van toen ik nog op de basisschool zat wij waren beste vrienden, maar de laatste tijd doet ze een beetje vreemd!
Mijn moeder zegt dat ik haar gewoon moet uitnodigen maar ik wil haar echt niet uitnodigen.

Zondag
Vandaag ga ik met me moeder naar de stad. ¨We gaan vertrekken!¨ roept mijn moeder van de trap. Ik kom eraan!!! ik stapte in de auto maar mijn trui bleef haken en scheurde. Ik was zo verdrietig dit was mijn lievelingstrui. HIj was babyroze met de tekst Shop girl erop. Mijn moeder troostte me en zei dat we misschien in de stad wel een nieuwe trui konden kopen. Toen we daar aankwamen Wachtte ik bij het fonteintje tot mijn moeder klaar was van de toilet. Maar wie ik toen zag het was Kaih, hij kwam naast me zitten en vroeg hoe het ging. Ik was even in dromenland en na een minuut zei: ¨ik goed hoor!¨. Hij moest lachen. Ik dacht wat nou als ik nu vraag of hij naar mijn feest wou komen. Ik haalde diep adem en vroeg: ¨Zou je misschien naar me feest willen komen morgen?¨. Ik kon het niet geloven wat hij toen zei????. Hij zei: ¨Sorry maar ik moet dan op mijn zusje zorgen¨ en liep weg. Ik was zo verdrietig dat ik tegen me moeder zei dat ik nu gelijk naar huis wou.

Maandag de dag van het feest
School was voorbij en ik ging gelijk naar huis om de taart en de hapjes klaar te maken voor het feest. Ik had er eigenlijk niet meer zo zin in het feest maar ik kon het nu niet meer opeens niet meer door laten gaan! Nia, Leon en Shelby hielpen mee met het eten klaarmaken Lysha moest eerst nog huiswerk maken. Toen we bezig waren met de taart had ik het ze vertelt over dat Kaih niet kon komen. Ze waren geschokt en probeerde me een beetje vrolijker te maken, dat was hun al snel gelukt zij maken me altijd vrolijk. Het was 19.00 en het feest kon beginnen Lysha kwam als eerst binnen en al snel kwamen de rest. al snel wist iedereen het al dat Kaih nee had gezegd het was een ramp iedereen had het erover. Plotseling werd er aangebeld. Huh? Iedereen was er toch al. Ik deed open en ik kon me ogen niet geloven het was Kaih!!!!!!!! Ik was zo blij hij kwam binnen en gaf me een knuffel hij had een kadootje in zijn hand zou dat voor mij zijn? En ja hoor het was voor mij hij gaf het kadootje. Er zat een glinsterende armband in met blauwe kristalletjes.
Net dat ik dacht dat het niet beter kon gaf hij me een kus????. Dit was het beste feest ever!!!!!!!
EINDE

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

yanique

Geplaatst op

12-03-2019

Over dit verhaal

een meisje wil een uitnodiging aan een jongen geven maar durft dit niet

Geef uw waardering

Er is 2 keer gestemd.

Social Media

Tags

#love

Reacties op ‘De uitnodiging voor hem’

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 22-09 - Zij zijn duurzaam van zichzelf

    Duurzaamheid is voor de rijken en dat maakt het zo krom. Zij hebben zonnepanelen en een warmtepomp – een flinke investering stuk voor stuk. Vervolgens besparen ze geld en gaan z...

  • 09-09 - Het ongelooflijke verhaal van Louis Zamp...

    Dit verhaal is waargebeurd, maar het is moeilijk voor te stellen. Louis Zamperini zou je misschien een kat met negen levens willen noemen, maar de martelgang die deze held heeft...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd