Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Eerste ontmoeting

Donderdagavond, de avond van de feestjes in Diepenbeek. Kato zat hier net op kot, ze was een eerstejaars student. Een psycholoog in spe. Al maanden chatte ze met een zekere Arne, nog nooit had ze hem in het echt gezien. Vandaag zou dat veranderen.

Marissa stond al op haar deur te bonken dat ze moesten vertrekken. Snel deed Kato nog wat parfum op. En binnen de 10 seconden stond ze buiten met Marissa. Ze had kriebels in haar buik en voelde zich licht in haar hoofd. Wat was ze zenuwachtig.


Op chat was Arne een hele leuke en lieve jongen, maar was hij dat in het echt ook? Aangekomen op het feestje kon Kato niet echt genieten van de muziek waarop ze normaal niet kon blijven stilstaan. Ze keek voortdurend om haar heen. Marissa merkte dat ze er niet helemaal bij was en vroeg wat er aan de hand was. Kato antwoordde dat ze helemaal in orde was. Ze wilde niet dat iemand iets afwist van Arne. Het was hun geheimpje. Na een uurtje begon de moed in haar schoenen te zinken. Hij had haar voor de gek gehouden en zou echt niet komen. Opeens draaide de dj haar favoriete fuiflied, wild thoughts van Rihanna, een sensueel lied. Ze begon sensueel met haar ogen dicht te dansen, ze zat volledig in het moment.


Plots voelde ze een koude hand op haar schouder. Ze schrok en deed haar ogen open. Ze draaide zich om en daar stond hij dan. Op nog geen meter afstand. Hier fantaseerde ze al maanden over. Daar stonden ze dan, verlegen glimlachend naar elkaar. Hij vroeg of zij iets wilde om te drinken. Hij kwam terug met 2 bekers bier. Ze kapte de beker in 1 keer binnen, niet omdat ze stoer wilde doen, maar omdat ze wat moed kon gebruiken die de alcohol haar zou geven. Hij keek haar verbaasd aan en kapte ook zijn beker in 1 keer naar binnen.


Ze vroeg aan hem of hij misschien even naar buiten wou met haar, dat praatte makkelijker, dan moesten ze minder hard schreeuwen om boven de luide muziek uit te komen. Hij knikte, nam haar hand vast en trok haar mee naar buiten.
Eenmaal buiten begonnen ze te praatten en algauw waren ze een uur lang aan het discussiëren over vanalles en nog wat. Kato voelde zich zo verliefd op dat moment en vroeg zich af of hij er ook zo over dacht.

Op een gegeven moment viel het gesprek een beetje stil. Dit is mijn kans, dacht Kato. Ze zei dat ze echt heel blij was dat ze elkaar eindelijk hadden ontmoet en dat ze hier maanden naar had uitgegekeken. Hij keek haar aan en zei niets. Kato begon al lichtjes te panikeren. Ze had dit veel te snel gezegd en nu had ze alles verpest. Het zweet brak haar uit en ze werd rood. Arne legde zijn hand op haar wang en kwam nog wat dichter staan. Fluisterend zei hij dat hij dit al heel lang wilde doen en hij kuste haar. Heel zacht, heel liefdevol.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

caatj

Geplaatst op

20-12-2018

Over dit verhaal

A.

Geef uw waardering

Er is 3 keer gestemd.

Social Media

Tags

Liefde

Reacties op ‘Eerste ontmoeting ’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 19-12 - De beste online poker strategieën

    In Nederland mogen we sinds 1 oktober 2021 legaal online gokken. Dit betekent dat de Nederlandse Kansspelautoriteit vergunning verleend aan gokbedrijven die voldoen aan alle eisen...

  • 16-11 - Tips om je kind voor te lezen

    Welk kind vindt het nu voor het slapen gaan niet fijn dat papa of mama een verhaaltje voorleest. Waar dit de ene keer een wat langer verhaal is, is het de andere keer een wat korte...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd