Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Eerste Tinder date

Gespannen ging ik de deur uit, ik had de hele dag niets gegeten en ik was 3 uur bezig geweest met mij klaar te maken...

Een week eerder zat ik op de bank verveeld en met een gebroken hart. Na acht jaar was mijn relatie voorbij en ik was er eigenlijk klaar mee om elke avond rond bedtijd aan mijn mislukte relatie te denken.
Enfin… Ik besloot zoals elk keurig meisje een Tinder account aan te maken. Mijn excuus? te zien hoe ik in de markt lag!
Het eerste wat je moet doen is een paar leuke foto’s uitzoeken en dan wel je meest normale zodat je op die manier meer kans krijgt op een tussen haakjes normale Match.
En niet vergeten natuurlijk om een leuke beschrijving over jezelf te schrijven, dit eenmaal gedaan ging ik ervoor! Super leuk en grappig dat swipen, net als bij de vleesboer je kan kiezen die wil ik niet die wil ik wel, ik liet zelfs mijn moeders een paar keer swipen! … Viel mij op dat er aardig wat leuke jongens tussen zaten en dat liet mij denken, deze jongens hebben toch helemaal geen Tinder nodig om met leuke vrouwen in contact te komen? Misschien waren zij net als mij net uit een lange relatie en hebben ze allemaal gesettelde vrienden die nooit meer uitgaan. Alles kan natuurlijk dus koos ik ervoor om daar niet verder over na te denken.

1 minuut later eerste Match,2e Match,3e Match,4e Match etc. super leuk dit!
Maar wacht eens, swiped elke man gewoon niet naar rechts bij elke vrouw om te kijken welke vis hij kan vangen? ook deze gedachten heb ik weer aan de kant gezet.
Zo nu en dan spraken wat machtes mij aan maar ik merkte toch dat ik snel verveeld raakte er moet iets in het gesprek zijn wilt het mijn interesse blijven opwekken.
En daar was die ene match met de oh zo leuke openingszin! Fijn gesproken met elkaar en niet veel later nummers uitgewisseld. Daarna nog een week ge-appt en dan eindelijk mijn eerste internet date ooit. Ik probeer altijd zonder verwachtingen te daten want je weet immers niet hoe diegene is en/of er wel een klik is.
We besloten om ergens wat te gaan drinken en wat een leuke jongen, hij was lief, grappig, attent, knap en de aantrekkingskracht was geweldig! De klik was er en hij kon zo heerlijk zoenen, even dacht ik zal ik of zal ik niet met hem mee naar huis te gaan.
De hele avond was wat wazig voor mij en niet door de alcohol want ik was nuchter maar ik was zo in het moment en aan het genieten dat ik in zijn bed beland ben.
Wij hebben gelachen, gek gedaan, heerlijk gevreeen en in elkaars armen in slaap gevallen.
Maar wat ging er dan mis? Hij heeft namelijk de dagen erna heel kortaf gereageerd elke keer met als excuus dat die heel druk was, we hebben het nooit meer gehad over onze date en ook geen vervolg afspraak ingepland. Begrijp mij niet verkeerd ik ben geen wanhopig meisje die na een date of seks gelijk verliefd is maar ik had wel gehoopt op een vriendschap of op zijn minst op duidelijkheid van zijn kant. Zo nu en dan stuurt hij mij een berichtje maar ik heb er nooit meer echt op gereageerd ik ben afgeknapt op deze respectloze klootzak.
Het kwartje viel… mannen gebruiken Tinder voor seks (niets mis mee)en die gaan er blijkbaar vanuit dat vrouwen het ook voor seks gebruiken (ook niets mis mee).


Nu een pissig/gefrustreerd hart want mocht ik hem ooit nog eens tegen komen schop ik hem zo hard in zijn ballen dat die ijs moet zetten op zijn dunne en kleine penis!

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

lapislazuligirl

Geplaatst op

20-05-2017

Over dit verhaal

Verhalen geschreven om mij frustratie te verwerken

Geef uw waardering

Er is 5 keer gestemd.

Social Media

Tags

Daten Liefde Verdriet

Reacties op ‘Eerste Tinder date’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 19-12 - De beste online poker strategieën

    In Nederland mogen we sinds 1 oktober 2021 legaal online gokken. Dit betekent dat de Nederlandse Kansspelautoriteit vergunning verleend aan gokbedrijven die voldoen aan alle eisen...

  • 16-11 - Tips om je kind voor te lezen

    Welk kind vindt het nu voor het slapen gaan niet fijn dat papa of mama een verhaaltje voorleest. Waar dit de ene keer een wat langer verhaal is, is het de andere keer een wat korte...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd