Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Een jonge moeder

Er was een meisje van 16 jaar afkomstig uit Griekenland, die het huis uit werd gezet om te gaan trouwen. Ze kwam een man tegen waar ze goed mee overweg kon. Later trouwde ze ook. Tot slot kregen ze nog een kind genaamd Costa, maar de vader wou het kind niet. Hij stootte het uit en wou er niks mee te maken hebben.

Maar de schoonmoeder van dat meisje wou het kind wel, ze wou het weghalen van haar zodat zij het kon opvoeden omdat dat meisje te onervaren zou zijn als moeder. Dus in de late nacht besloot het meisje haar kind te ontvoeren en weg te gaan bij haar man, ze ging terug bij haar familie. De volgende dag maakte de schoonmoeder vol problemen over dat kind maar er kwam nooit een rechtzaak omdat de vader het niet wou.

Een jaar later komt het zelfde meisje een man tegen, zijn vrouw was gestorven en hij had twee kinderen. Uiteindelijk werden ze verliefd en gingen ze samenwonen. Ze waren al met drie kinderen thuis. Weer een jaar later kregen ze een kind, dat ik ben ik, diegene die dit verhaal voor je schrijft.
Alles was goed, dat meisje was ondertussen al moeder van twee kinden op achtienjarige leeftijd.

Maar toen werd de man ziek en stierf aan kanker, zijn broer zette de moeder met de twee kinderen uit het huis, daar was ze dan, achtien jaar met twee kinderen. Ze wist niet wat ze verder moest doen, haar ouders verhuisden naar België. Ze was helemaal alleen. ze leefde nog twee jaar in Griekenland en toen verhuisde zij ook met haar twee kinderen naar België, daar leefden ze al een stuk beter. Maar het vervolg zie je pas in deel twee.

Evangelos (Angelo) Kotopoulos

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Verwijderde gebruiker

Geplaatst op

19-10-2012

Over dit verhaal

Een jonge vrouw die door het leven moet met 2 kinderen

Geef uw waardering

Er is 13 keer gestemd.

Social Media

Tags

Jong Kanker Kinderen Leven Moeder Verdriet

Reacties op ‘Een jonge moeder’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 19-12 - De beste online poker strategieën

    In Nederland mogen we sinds 1 oktober 2021 legaal online gokken. Dit betekent dat de Nederlandse Kansspelautoriteit vergunning verleend aan gokbedrijven die voldoen aan alle eisen...

  • 16-11 - Tips om je kind voor te lezen

    Welk kind vindt het nu voor het slapen gaan niet fijn dat papa of mama een verhaaltje voorleest. Waar dit de ene keer een wat langer verhaal is, is het de andere keer een wat korte...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd