Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Een fantasy vriendinnetje

Mabyn was een zes jarig meisje en leefde in haar eigen wereldje van fantasie, hierdoor had ze geen vriendinnen. Een fantasie vriendin had ze wel, Kathy. Met haar beleefde ze de vreemdste en spannendste avonturen. In haar fantasie was Kathy een meisje hetzelfde als haar, met blonde haren en twee staartjes. Thuis was ze de stilste naast haar jongere broertje en oudere zus. Vaak zat ze uren lang in de speelhut in de tuin, zittend op een plofkussen en met de gedachte heel ver weg. Haar ouders gaven er geen aandacht aan, zal wel over gaan zij haar vader altijd. De jongste en oudste die eiste alle aandacht van hun ouders op.
Op de dag als ze na het gymmen omkleden om naar huis te gaan hoort ze opeens de naam Kathy, ze kijkt op en ziet het meisje uit haar fantasie. Mabyn staat met haar mond open en grote ogen het meisje aan te kijken. Die heeft niets in gaten en na haar gym kleren te hebben aangetrokken gaan ze naar de gymzaal. Zoals altijd is Mabyn weer als laatste klaar, in plaats van naar de groep te gaan loopt ze naar de kleren en spullen van Kathy en reukt eraan. Precies zoals weer in haar fantasie, die heerlijke zoete, subtiele geur net als een aardbei. Mabyn kijkt rond en pakt de jas van kathy en trekt deze aan, haar fantasie gaat aan de loop.
Maar dan opeens komt de groep van Kathy weer terug, nu al klaar denkt Mabyn. Snel wilt ze de jas uittrekken maar het lukt niet! Als Kathy bij haar spullen is lijkt ze Mabyn niet te zien net als de andere kinderen en kleed zich weer aan. Dan opeens pakt ze Mabyn bij de schouders en trekt haar aan als haar jas!

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

ammele

Geplaatst op

28-12-2014

Geef uw waardering

Er is 2 keer gestemd.

Social Media

Tags

Dromen Fantasy Vriendinnetje

Reacties op ‘Een fantasy vriendinnetje ’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 22-09 - Zij zijn duurzaam van zichzelf

    Duurzaamheid is voor de rijken en dat maakt het zo krom. Zij hebben zonnepanelen en een warmtepomp – een flinke investering stuk voor stuk. Vervolgens besparen ze geld en gaan z...

  • 09-09 - Het ongelooflijke verhaal van Louis Zamp...

    Dit verhaal is waargebeurd, maar het is moeilijk voor te stellen. Louis Zamperini zou je misschien een kat met negen levens willen noemen, maar de martelgang die deze held heeft...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd