Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Meisje van 9 jaar doet zich voor als kleuter

Een juf en de assistent juf van de eerste klas kwamen eind van de dag geschrokken erachter dat er een meisje in hun klas zat die niet in hun klas hoorde! Het meisje was een oudere zus van een jongetje die in tweede klas zit! Doordat het meisje klein is voor haar leeftijd want ze is negen jaar, dat ze een zacht jong gezichtje had en dat ze de jas aanhad van een meisje die wel in hun klas zat is het meisje niet opgevallen bij de juffen die dag. Het meisje had zelfs het haar zo gedaan als het meisje van wie de jas was! De jas die het meisje aanhad was een paar dagen eerder gestolen van de kapstok van de klas.

Het meisje is een meter negen terwijl een normale negen jarige een meter zesendertig is! Ook hadden de beide juffen haar de hele dag aangesproken met de naam van het meisje van wie de jas was. Praten deed het meisje als een kleuter aan grammatica en deed ook alles zoals een kleuter zal doen. De assistent juf had haar zelfs geholpen met haar jas toen ze deze niet dicht kreeg en geholpen toen het meisje naar de wc moest! De klas had een normaal dag programma alleen 's middags waren ze naar het bos gegaan wat achter de school was om blaadjes te zoeken voor hun herfst knutselwerkje. De kinderen in de klas leken ook niets in de gaten te hebben dat er een vreemd meisje in hun klas zat. Een buurmeisje van het meisje van wie de jas had zelfs de hele dag gepeeld met het negen jarige meisje omdat ze dacht dat het haar buurmeisje was!

De juffen kwamen erachter dat ze er niet bij hoorde toen ze met de klas terugkwamen op school waar de ouders stonden te wachten. Elk kindje weer opgehaald en alleen zij bleef achter in de klas. Toen de hoofd juf ouders op belde omdat ze dacht dat ze hun dochter waren vergeten vertelde ze dat hun dochter gewoon thuis zat! Ook vertelde de ouders dat ze hun dochter hadden afgemeld die dag! Het meisje heeft daarna alles opgebiecht en als rede gaf ze op dat ze werd gedwongen door kinderen uit haar klas die haar pestte van vanwege haar lengte. De kinderen beloofde dat als ze een dag kon volhouden in de klas ze nooit meer gepest zal worden. De jas was door een van de kinderen een paar dagen eerder gestolen van de jashaken van de klas. Het meisje dat de jas had gestolen was de oudere zus van het meisje van wie de jas was. Ze wist dat haar zusje op de dag van het gebeuren haar zusje naar het ziekenhuis moest voor onderzoek.

De ouders miste hun oudste dochter niet omdat ze dachten dat ze gewoon op school zat.Het meisje wist zich zelf af te melden door een zelfgemaakte ouder briefje in te leveren bij haar juf voor de deze dag.

De kinderen die het meisje dwongen zijn 2 weken geschorst wegens het onder druk zetten en dreigingen van het meisje.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Sonja

Geplaatst op

24-01-2013

Over dit verhaal

Een meisje van 9 jaar met de lengte van een 5 jarige wordt gedwongen om zich voor te doen als kleuter om niet meer gepest te worden!

Geef uw waardering

Er is 6 keer gestemd.

Social Media

Tags

Meisje Programma School Verwisseling

Reacties op ‘Meisje van 9 jaar doet zich voor als kleuter’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 22-09 - Zij zijn duurzaam van zichzelf

    Duurzaamheid is voor de rijken en dat maakt het zo krom. Zij hebben zonnepanelen en een warmtepomp – een flinke investering stuk voor stuk. Vervolgens besparen ze geld en gaan z...

  • 09-09 - Het ongelooflijke verhaal van Louis Zamp...

    Dit verhaal is waargebeurd, maar het is moeilijk voor te stellen. Louis Zamperini zou je misschien een kat met negen levens willen noemen, maar de martelgang die deze held heeft...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd