Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

het eeuwige leven bestaat niet

Het volgend verhaal gaat over de dood en ik wil jullie waarschuwen als jullie hier niet tegen kunnen of te emotioneel zijn om gewoon deze pagina te verlaten. Het verhaal gaat over een man van 38 jaar. Hij is getrouwd en heeft 2 kinderen een jongen en een meisje.Hij is altijd druk in de weer met zijn werk de ene vergadering na de anderen laat thuis komen en bij nooit vrije tijd. Financieel heeft hij wel niet te klagen met zijn job als advocaat. Op een zeker avond wordt hij wakker en ziet een licht wat zeer merkwaardig want de lichten staan uit. Het is 03:30 in de morgen-. Hij gaat bij zijn zoon om hem wakker te maken maar de jongen is niet in die kamer en opeens hoort hij geluid van wenende mensen en het geluid komt van zijn slaapkamer en hij ziet zijn lichaam dood. Hij wordt bang en schreeuwde: "neen!" Hij vraagt of hij noch een paar dagen kreeg om tegen zijn vrouw en kinderen te zeggen hoeveel hij van hun houd. Hij zegt:" ik wil zeker zijn dat mijn vrouw en kinderen dat ik van hun hou met mijn volledige hart. Hij wordt opeens wakker. Het was een nachtmerrie en hij stond op en zei tegen zijn vrouw en kinderen hoeveel hij van hun houdt. Hij gaf zijn job op om zo meer tijd door te brengen met zijn gezin. Deze man heeft een tweede kans gekregen. Zorg ervoor dat jij die niet nodig zal hebben en zeg elke dag hoeveel je van die persoon houdt want het kan van vandaag op morgen zomaar gedaan zijn. Ik heb daarvoor ook een mooie spreuk: Live every moment here to your heart’s content.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Azim_Niazi

Geplaatst op

15-11-2013

Over dit verhaal

Dit gaat over het feit dat mensen soms vergeten dat het leven niet eeuwig is en dat het snel kan veranderen en dat kan ook zonder reden.

Geef uw waardering

Er is 3 keer gestemd.

Social Media

Tags

Afscheid Dood Herinneringen Liefde Spijt Tweedekans

Reacties op ‘het eeuwige leven bestaat niet’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd