Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

IK en IK

Geluidloos loop ik naar de grote houten tafel toe. Ik zet twee kopjes zachtjes op de tafel neer en kijk in twee grote blauw/grijze ogen die lief naar me lachen. Ik kijk in de ogen van een man die zo belangrijk voor mij is, al mijn hele leven. Al 45 jaar getrouwd en nog elke dag word ik opnieuw verliefd als ik naast hem wakker word. Ik ga op de stoel tegen over die van hem zitten. Het is helemaal stil hier aan de polder. Soms zie je allerlei soorten vogels vrij weg vliegen, die gaan het hele avontuur van het leven nog aan en komen onderweg op hun reis allerlei soorten obstakels tegen.
Elke middag als we om drie uur een kopje koffie drinken kijk ik naar buiten. Denkend aan wat ik allemaal in mijn leven heb meegemaakt. Over toen ik geboren werd, ik voor het eerst verliefd werd, uiteindelijk ging trouwen en twee kinderen op de wereld zette die me al bijna 12 jaar geleden een oma maakte. Zelf word ik bijna 70 en geniet nog elke dag van het leven en van gedachten uit het verleden. Besloten om alles voor mijn dood op te schrijven over IK.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Romée

Geplaatst op

12-12-2012

Over dit verhaal

Fantasie Autobiografie

Geef uw waardering

Er is 7 keer gestemd.

Social Media

Tags

Fantasie

Reacties op ‘IK en IK’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd