Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

nieuwemaansnacht

Over drie nachten is het Nieuwemaansnacht. Ik zie er nu al tegenop. Want dan gebeurt hét weer. Het doet altijd pijn. Maar ik heb alles al geprobeerd maar echt niks houd het tegen. Dus laat ik het maar gebeuren. Mijn identiteit is geheim voor iedereen behalve serval. Hij kan me helpen. Hij geeft me raad. Nu moet ik echt gaan. Ik moet mijn beste vriend serval raadplegen. Doei.

Natasha loopt naar de deur. Even aarzelt ze en ze roept naar de keuken, "MAAAM!! IK BEN BIJ SERVAL!" en ze loopt peinzend naar het huis van serval. Na de uiterst pijnlijke transformatie is Nieuwemaansnacht een hel. Niemand behalve serval weet ervan. Al peinzend is ze bij het huis van serval aangekomen. Ze belt aan en de zus van serval doet open. "o hoi nat. Kom maar binnen. Serval is op zijn kamer" ze loopt de trap op en klopt bij de kamer van serval aan. "hoi nat, kom maar binnen" ze loopt naar binnen en gaat naast serval op bed zitten. Hij is bezig me een tekening.het lijkt op en transformaatsie :) "oke nat, wat is je probleem?" "nou... ga ik nog een keer verranderen?" "helaas wel nat... en het gaat wel heel snel gebeuren" natasha schrikt en springt op. "dus... ik word nog een erger monster...!" "ja" natasha sprint weg. snikkend laat ze zich thuis op haar bed vallen. het gebeurt dus nog een keer. nog een keer dagenlang kripeeren van de pijn. haar zus komt binnen en slaat haar. ze heeft een gevaarlijk humeur. donderwolken troepen zich boven haar hoofd. natasha houd weisenlijk haar mond. dan loopt ze naar haar bureau. ze opent haar schetsblok en kijkt erin. Natascha begint te schreeuwen. "NEE! BLIJF VAN MIJN SCHETSBLOK AF!!!" haar zus kijkt naar Natascha en kijkt zo geschokt dat Natascha er van schrikt. en dan loopt ze de kamer uit. "godver de godver ze heeft mijn schetsblok gepikt!!" zuchtend loopt ze naar de keuken en begint een brief te schrijfen.

hoi serval.

srry dat ik zo snel weg was. ik moest het gewoon even laten bezinken. ik bedoel, weer twintig dagen helse pijn en misschien wel mijn zus opeten (niet dat ik dat erg zou vinden) ik hoop dat je me begrijpt. kiss van Natascha. ps: kom je vannacht om 12 uur naar het bos?

DIE NACHT...

Natascha liep naar het bos. het was kwart voor twaalf en ze was nog verschrikkelijk moe. maar die afspraak met Serval kon ze gewoon niet laten schieten. ze klemde haar hand om een andere brief.

natuurlijk nat.
ik zie je om twaalf uur in het bos. op de open plek boven de struiken in de bomen. kus van Serval.

ondertussen was ze aangekomen in het bos. ze klom in de boom en wachtte op Serval. na een paar minuten ziet ze Serval in de verte aankomen. "hoi nat" "hoi Serval. zullen we maar meteen beginnen?" "jep" ze springen uit de boom en gaan in het maanlicht staan. Natascha heft haar hoofd naar de bijna nieuwe maan. Serval begint te mompelen. "limastiga aflasana selavio massa!" Natascha voelde de pijn als een mes door haar hoofd schieten. ze slaakt een kreet. "AU!!!!" dan is het voorbij. " nu nog een paar dagen wachten, verberg je ogen" dan loopt ze naar huis. thuis glipt ze de deur in. tot haar grote schrik staat haar zus in de keuken. ze drukt zich strak tegen de muur aan. haar zus loopt de trap weer op. ze slaakt een zucht. ze loopt naar haar kamer in. ze laat zich op haar bed vallen. ze pakt haar schetsblok en twijfelt of ze nog een brief naar Serval zal schrijven. maar nee, het is al veel te laat. dan valt ze in slaap.

de volgende dag

piep! piep! piep! de wekker gaat. Natascha draait zich nog een keer om. maar dan schiet de pijn weer door haar hoofd. " rot op met je koppijn!" zuchttend rold ze haar bed uit. als ze in de spiegel kijkt ziet ze haar ogen. amandelvormige pupillen en goudkleurig.
zuchtend doet ze haar lenzen in. als ze net beneden zit gaat de bel onheilspellend...
Ik loop naar de deur. Mijn vriendin Mello staat voor de deur. 'Hey Marsmello' ze zucht. 'Tweede ritueel vannacht gehad?' ' Mello! Stop met in mijn gedachten te kijken!' 'Sorry hoor!' Zwijgend loopt ze naar binnen. Mijn zus Valencia kijkt geërgerd op van haar cornflakes. 'Hoe vaak moet ik nog zeggen dat je vriendinnetje buiten moeten blijven?!' Ze gooit haar bakje met cornflakes naar mijn hoofd. Ik stap opzij en de cornflakes vliegt door de keuken. Mama stormt de keuken in. 'VALENCIA?!' Ik ren snel de kamer uit. Met mello op mijn hielen. Gierend van het lachen rennen we naar school. 'O mijn god dat was echt zoo grappig' zeg ik terwijl aan mijn kluisje sjor. Onder de les krijg ik een SMS.
Ik weet wat jij bent monster
Afzender: Valencia.
Ik knipper met mijn ogen. Dit kan niet waar zijn Het is vast een grapje van Valencia. Of een wedstrijd van haar vriendinnen. 'Natascha? Wat was de regel ook al weer?' 'Eh... geen sms'jes onder de les?' De hele klas grinnikt. Behalve Mello. 'Geef je telefoon maar hier, je krijgt hem aan het einde van de les terug' ik kreun. Dit mag niet. De leeraar kijkt altijd naar ál je sms'jes. Dus ook naar de berichten van serval en ik. 'Dat kunt vu niet maken!' 'O jawel Natascha, dat kan ik wel' ik begin nep te huilen. De hele klas giert het uit. Dan begint mijn hoofd te ruisen. Nee!! Niet nu! Mijn hand gaat omhoog. En dan, overal bloed. De hele klas begint te gillen. Ik begin te hollen. Als ik bij de deur kom bots ik tegen Serval op. 'O hoi Natascha' ik knipper met mijn ogen en begin te huilen. 'Ik... ik... ik heb meneer van Dillen vermoord!' Hij kijkt me geschokt aan. 'Wat?' Ik begin nog harder te huilen. Dit is allemaal mijn schuld. Ik ben een moordenaar! ik steek mezelf met een mes dat op de tafel lag en val neer.

einde

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

griezelgirl

Geplaatst op

06-03-2015

Over dit verhaal

Natasha is een monster. maar alleen bij nieuwemaansnacht. maar als ze een tweede transformaatsie ondergaat vermoord ze iemand.

Geef uw waardering

Er is 8 keer gestemd.

Social Media

Tags

Eng Horror Monsters

Reacties op ‘nieuwemaansnacht’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 19-12 - De beste online poker strategieën

    In Nederland mogen we sinds 1 oktober 2021 legaal online gokken. Dit betekent dat de Nederlandse Kansspelautoriteit vergunning verleend aan gokbedrijven die voldoen aan alle eisen...

  • 16-11 - Tips om je kind voor te lezen

    Welk kind vindt het nu voor het slapen gaan niet fijn dat papa of mama een verhaaltje voorleest. Waar dit de ene keer een wat langer verhaal is, is het de andere keer een wat korte...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd