Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Ben ik lekker mee.

Je gaat het niet geloven, die doos heeft een nieuwe camera mogen ontvangen, en dan pokkeding is nog beter dan die vorige, ze blijft knippen. Ze moeten haar lekker een schaar voor haar verjaardag geven. Wat een Sjaan Verveel kan het zijn zeg. "Charley kijk es naar mamma, Char, hierzo, char, daaro."

En dan loopt ze als een halve zool achter me aan met dat ding, ik word er mesjogge van. Ben blij dat mamma Claudy me vaak red van haar, alleen gaat ze die weer op de foto zetten. Is ze ook héél blij mee, maar niet heus. Sorry hoor, maar ik moest het effe kwijt, ze heeft weer een nieuw speeltje en ik ben blij dat er voor één opnametake nog wat aangesloten moet worden, anders kan ze in die ballonnen teksten zeggen, oftewel ze kan alles bij elkaar liegen wat ik dan wel en niet gezegd heb. Die bolle uit Zwolle moesten ze zelf eens achterna rennen met een knipapparaat, genaamd fototoestel. Ik haat dat ding.

Daarom denk ik dat ik per ongeluk expres maar eens een duik over de grote tafel neem, als ze daar met dat ding bezig is, en dat ik in mijn glij toch even het apparaatje mee laat glijden. Gaat ie dan wel kapoerewiets van, maar dan heb ik weer even een tijdje rust. Kijk voor mij is het nog te doen, ik weet mijn schuilplekjes wel, maar voor jullie zijn die foto's toch niet te pruimen? Dat is verdorie slecht voor je ogen en héél slecht voor de geheel geestelijke gesteldheid van de medemens die mij dierbaar is..Kijk dat bedoel ik nou.
Wie is er nou King Charley met zulke surfplanken, daar kan je de straat mee vegen en dat gaat door voor voeten???Voel met net een flipperkat.

Heeft .ze een foto gemaakt met dat nieuwe zwarte spook en daar zit weer wat in zodat je die foto's gezellig kan versieren, heeft ze mij een paar zwemvliezen aangedaan op de foto. Is die gek dan?!.Zie je dat die bolle mesjogge is..Maar ik laat het maar zo, want als ik teveel klaag krijg ik alleen maar teveel aandacht en ik heb het woord grote vakantie al gehoord enz.

Dus we moeten lief zijn en blijven slijmen, ach ja je hebt het maar zwaar als koning kat in een vrouwenpakhuis. Nou en om even aan te geven hoeveel ik dit knipapparaat de hemel in wens, is dit geen geeuw, staat er niemand op mijn poezelige voetjes, maar brul ik gewoon uit froederustratie of hoe een mens dat ook noemt. Ik word er ontzettend moe en kribbelig van mag je van mij geloven. Heeft ze niet genoeg foto's van mij? Bladen vol met mijn poezelig gezichtje en mooie lijf op Beppie haar leppie. Daarom ben ik blij dat we straks eindelijk weer naar de bossen gaan om even tot rust te komen, want dat heb ik wel nodig.

En Leen gaat dan toch meestal de bossen in om andere foto's te nemen, zullen die bomen ook blij mee zijn dat ze er weer is!!
love always jullie charley---ergens nog een plekkie voor me vrij????zonder camera graag.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Leny Kruis

Geplaatst op

18-09-2013

Over dit verhaal

Charley heeft een hekel aan een fototoestel, laat dat op menig foto ook wel blijken, zie zijn gezicht, als je dat al ziet. Meneer chagrijn doet niet mee met mijn feestje hoor.

Foto's

Geef uw waardering

Er is 8 keer gestemd.

Social Media

Tags

Charley Duiken Flits Foto Kapotmaken

Reacties op ‘Ben ik lekker mee.’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 22-09 - Zij zijn duurzaam van zichzelf

    Duurzaamheid is voor de rijken en dat maakt het zo krom. Zij hebben zonnepanelen en een warmtepomp – een flinke investering stuk voor stuk. Vervolgens besparen ze geld en gaan z...

  • 09-09 - Het ongelooflijke verhaal van Louis Zamp...

    Dit verhaal is waargebeurd, maar het is moeilijk voor te stellen. Louis Zamperini zou je misschien een kat met negen levens willen noemen, maar de martelgang die deze held heeft...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd