Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Huiskamer: VERHALEN WEDSTRIJD!!!

1
datum 24-06-17 20:53
startpost
Yara
avatar Berichten: 11
Hoi mensen,

omdat er toch niet veel gebeurd, besloot ik hier een klein wedstrijdje te maken. Je schrijft hier een kort of lang verhaal. Op 30 juni 2017 wordt de uitslag bekend gemaakt door mij.

Het thema is:
vlinders
datum 19-07-17 01:01
reactie 1
Minmin
avatar Berichten: 1
Jaa! Ik doe mee!
Dit is best wel een lang en raar verhaal haha..

Mijn moeder had drie jaar geleden heel veel bloemen gekocht, ze had de mooie bloemen overal gezet. Het zag er mooi uit en het ruikt naar honing en nectar, we vond het geweldig ruiken en het zag er zo mooi uit, de bloemen waren ook goedkoop en mijn moeder kocht er heel veel. Het waren er erg veel bloemen, maar ze zitten niet in de weg. We hebben zo veel bloemen thuis dat mijn moeder zelfs een bordje met 'Wij hebben erg veel bloemen thuis, pas op als je Hooikoorts hebt' op de voordeur heeft geplakt.

Het was zomer en we zagen veel vlinders in onze tuin, ze waren prachtig. Mijn moeder besloot om vlinders te gaan houden en ik vond dat erg fijn, ze waren mooi en we houden van ze. Mijn moeder liet alle vlinders weg wanneer ze groot genoeg zijn en soms zit onze woonkamer vol met vlinders. Ze houd de rupsen in een glazen bak en ik help haar vaak, het is erg leuk en mijn vrienden helpen soms zelfs ook mee.

Omdat het zo warm was besloot ik om wat ijs te gaan halen. Ik zat in mijn kamer dat voor een reden erg zoet rook en ging naar beneden, ik zei gedag tegen mijn moeder die de rupsen aan het voeren is en ik ging mijn ijs kopen toen ik mijn vrienden zag. Ze waren erg blij om mij te zien en vroegen of ik mee kon gaan met hun naar Zuid-Amerika. Ik was echt blij en had tegen mijn moeder gezegd dat ik over 2 maanden naar Zuid-Amerika ga en ze vond het helemaal prima.

Er zijn nu best wel veel vlinders in mijn kamer en ze willen niet weg door de zoete geur, mijn moeder jaagt ze weg als ze daar te lang blijven, ik vind het zelf niet erg als er vlinders in mijn kamer zijn. Ze doen toch niks, onze huis is best warm en daardoor komen er meer vlinders in onze woonkamer. Mijn moeder zegt dat ze de vlinders vrij gaat laten als het lente is.

Het is nu herfst en het wordt steeds kouder, er zijn nu meer vlinders. Mijn moeder verzorgt ze goed en ik help nu meer, Ik vertrok met mijn vrienden en mijn moeder beloofde om met mij te gaan chatten op onze telefoons, ik en mijn vrienden waren in een oerwoud geweest en hebben zelfs een oud vliegtuig gevonden! We leerden heel veel, hebben heel veel foto's gemaakt en gewandeld. Ik vond het raar dat mijn moeder mij geen berichten meer stuurt, ik denk dat het door de vlinders die verzorgt moesten worden kwam.

Toen ik thuis kwam rook ik de zoete geur weer, mijn moeder was niet in de gang. Ik deed de deur van de woonkamer open.. En ik geloofde niet wat ik zag.. Mijn moeder lag dood op de grond, ze had een grote glazen bak op haar hoofd laten vallen en haar mobiel lag naast haar. Er lagen wel 40 dode vlinders op de grond, ik had de politie en een ambulance gebeld en nog iemand kwam.. Toen hadden ze alles opgeruimd en hadden ze meer dan 40 dode vlinders gevonden.

Mijn vrienden keken mij geschrokken aan, ik begin te huilen op het terras. Waarom had dit moeten gaan gebeuren?
datum 08-09-17 23:11
reactie 2
Yara
avatar Berichten: 11
Mooi verhaal?
datum 25-10-17 11:20
reactie 3
KATJE
avatar Berichten: 4
Gaat die wedstrijd nog?
datum 15-11-17 13:59
reactie 4
Yara
avatar Berichten: 11
Ja. You are de winnen!
Naar boven

1

Reageren op: VERHALEN WEDSTRIJD!!!

Reageren is alleen mogelijk als u ingelogd bent, klik hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om u te registreren.

Laatste nieuwsberichten

  • 19-12 - De beste online poker strategie├źn

    In Nederland mogen we sinds 1 oktober 2021 legaal online gokken. Dit betekent dat de Nederlandse Kansspelautoriteit vergunning verleend aan gokbedrijven die voldoen aan alle eisen...

  • 16-11 - Tips om je kind voor te lezen

    Welk kind vindt het nu voor het slapen gaan niet fijn dat papa of mama een verhaaltje voorleest. Waar dit de ene keer een wat langer verhaal is, is het de andere keer een wat korte...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd