Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; clsMsDocGenerator has a deprecated constructor in /home/1001korteverhalen-nl/1001korteverhalen.nl/includes/classes/msDocGenerator.class.php on line 65
1001 Korte Verhalen Forum - Vragen over de site: Vraag aan iedereen hier!

Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Vragen over de site: Vraag aan iedereen hier!

1
datum 28-05-17 13:17
startpost
Verhalen-meisje
avatar Berichten: 3
Hallo, ik ben Jaimy en ik heb een vraag aan jullie allemaal.
Nou kijk, ik vind het leuk om vanuit andere personen te schrijven, dus niet: ik ging boodschappen doen. Maar: Sven ging boodschappen doen.
Zijn er meer mensen die dat doen?
datum 04-06-17 12:40
reactie 1
Vermeulen
avatar Berichten: 10
Oh ja, het is fijn om vanuit een ander persoon te schrijven. Je bent dan de alwetende verteller en kunt eens in een ander vel kruipen. In mijn verhalen doe ik dat heel vaak. Ik schrijf niet alleen vanuit een andere persoon, maar ook vanuit een ding.
Succes - al zullen jouw schrijfsels hier niet meer gepubliceerd worden - schande!!
datum 05-06-17 06:55
reactie 2
Verhalen-meisje
avatar Berichten: 3
Hoe bedoel je dat mijn schrijfels hier niet gepubliceerd worden?
datum 21-07-17 12:22
reactie 3
Vermeulen
avatar Berichten: 10
Meisje, kijk eens onder de kinder-/voorlees-/fantasieverhalen. Ik schrijf als: lantaarnpaal, een kikker, een merel, een aardbeving, een griepvirus en nog meer. Het is zo erg leuk om in een verschijnsel of een dier te kruipen en hen hun verhaal te laten vertellen.
Succes.
Aanvulling:
Ik zette je eerder op het verkeerde been door te zeggen dat jouw verhalen niet geplaatst zullen worden. Ik schreef dat in de tijd dat deze site vele maanden lang niets plaatsten. Van niemand. Sinds kort is er een (nieuwe?) moderator en worden onze verhalen wel weer geplaatst.
Naar boven

1

Reageren op: Vraag aan iedereen hier!

Reageren is alleen mogelijk als u ingelogd bent, klik hier om in te loggen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om u te registreren.

Laatste nieuwsberichten

  • 22-09 - Zij zijn duurzaam van zichzelf

    Duurzaamheid is voor de rijken en dat maakt het zo krom. Zij hebben zonnepanelen en een warmtepomp – een flinke investering stuk voor stuk. Vervolgens besparen ze geld en gaan z...

  • 09-09 - Het ongelooflijke verhaal van Louis Zamp...

    Dit verhaal is waargebeurd, maar het is moeilijk voor te stellen. Louis Zamperini zou je misschien een kat met negen levens willen noemen, maar de martelgang die deze held heeft...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd