Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Amy [1]

"Wat moeten jullie van me! Ga weg!" riep Amy. Zachtjes hoorde Amy geritsel tussen de bomen wegkomen. "Laat me alsjeblieft met rust" zei ze uit angst.
Plotseling verscheen er een schaduwachtige gedaante achter haar. "Je weet best wat we willen" zei de gedaante. Amy schrok en keek snel achter haar maar er was niets te zien.
Ze begon zichzelf te knijpen, ondanks dat ze wist dat dit geen nachtmerrie was. Er verschenen weer gedaantes om Amy heen. Dit keer kon ze de gedaantes ook daadwerkelijk zien.
Amy was bang en woedend tegelijk. De gedaantes kwamen dichterbij. Ze kon zien dat de gedaantes grote klauwen hadden. "Ze gaan me vermoorden" Dacht Amy. Wanneer de gedaantes dichtbij genoeg waren wist amy dat ze niet meer bang was.
"GA WEG!" Riep ze woedend. Een uitbarsting van vuur kwam van haar lichaam af. Amy greep haar kans en rende snel richting huis. Ze opende de voordeur.
"En waar ben jij geweest? Ik was dood ongerust!" Zei Amy's moeder. "Ik was even een blokje om." Antwoorde Amy. "Rond dit tijdstip?" Vroeg de moeder. "Ja dat blijkt maar weer" Antwoorde Amy.
Moeder keek Amy bezorgd aan. "Ik ga maar eens richting bed" Zei Amy. "Wacht!" riep de moeder. Amy draaide om. "Hoe komen al die scheuren in je kleding?" vroeg ze.
"Ik wil er niet over praten" Antwoorde Amy. Ze draaide zich om en riep naar de trap. "Je weet dat je me alles kan vertellen lieverd." Riep de moeder Amy na. Maar Amy was al in haar kamer.
Ze begon zich uit te kleden. En ging onder de dekens liggen, het hele scenario speelde nog in haar hoofd af. Ze probeerde te verwerken en te verduidelijken wat er nou gebeurd was vannacht.
En die explosie. Waar kwam dat weg? Zou ze het zich nou allemaal verbeeld hebben? Dat ze door de dood van haar vader psychisch niet meer in orde was? Duizend vragen tegelijk gingen door haar hoofd heen.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Hardboy

Geplaatst op

11-08-2013

Over dit verhaal

Amy is een meisje dat net 18 is verloren. Haar vader is vermist, maar ze gaan er vanuit dat hij dood is. Hij is al 12jaar vermist.

Geef uw waardering

Er is 8 keer gestemd.

Social Media

Tags

Amy

Reacties op ‘Amy [1]’

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 16-11 - Tips om je kind voor te lezen

    Welk kind vindt het nu voor het slapen gaan niet fijn dat papa of mama een verhaaltje voorleest. Waar dit de ene keer een wat langer verhaal is, is het de andere keer een wat korte...

  • 22-09 - Zij zijn duurzaam van zichzelf

    Duurzaamheid is voor de rijken en dat maakt het zo krom. Zij hebben zonnepanelen en een warmtepomp – een flinke investering stuk voor stuk. Vervolgens besparen ze geld en gaan z...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd