Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Jens zijn gevoel

Jens den Hartogh. Een leuke jongen om te zien. Blond haar , sportief postuur en een vrolijk enthousiast karakter. Sinds anderhalf jaar heeft hij een relatie met Alexandra. Hij is de koning te rijk. Eindelijk een vriendinnetje. In het verleden heeft hij al het een en ander meegemaakt. Hij heeft nog nooit echt een andere relatie gehad. Het liep bij eerdere meisjes op niets uit. Jens had geen hoe blij Jens ook is dat hij een relatie heeft , het gevoel ontbreekt. Iets wat Jens zelf ook niet begrijpt. Alexandra bepaalt alles voor Jens. 'Ik wil mijn haar wat korter 'zegt Jens. 'Nee '. 'Ik wil morgen uit '. 'Nee '. Alexandra bepaalt alles. Jens laat alles gebeuren. Hij heeft een liefje , dat is alles wat telt,

Op een zaterdag in Maart komt Rick het team versterken. Jens is die dag al vroeg vertrokken. Hij had een training gemist , doordat Alexandra zat te zeuren dat ze wou shoppen. Jens moest mee en moest betalen. Alexandra profiteert van Jens zijn geld. Dat beseft hij maar al te goed. Hij wil niet met haar breken , want het gevoel dat hij eindelijk een liefje heeft is te groot. Rick is een leuke jongen. Rood haar , sproeten en hij ziet er goed uit. Jens en Rick maken kennis. Jens krijgt een aparte kriebel. Voor hij het weet krijgt hij een erectie. Jens schrikt er zelf ontzettend van. Hakkelend weet hij niet wat hij moet zeggen. Het valt Rick op. 'Wat is er ? '. Jens wil echter zo snel mogelijk naar binnen. Hij schaamt zich diep. Wat mankeert hem.

De wedstrijd verloopt dramatisch. Zijn team verliest met 3-0. Jens zorgt voor een eigen goal. Zijn coach is woedend. 'Heb je stront in je ogen , den Hartogh ? '. Jens hoort het amper. Hij keek liever naar Rick dan naar de bal. Na afloop verzamelt zijn team in de kantine. Tijd voor bier en bitterballen. Niet voor Jens. Hij blijft sip achter in de kleedkamer. Hij baalt van zijn gevoel en ook over het verlies. Dan komt Rick aan. Hij loopt net de douche uit. Jens wordt bleek. Hij is naakt. Rick droogt zijn haar. Hij heeft in de gaten dat Jens naar hem kijkt. 'Hoe zie ik er uit ? 'vraagt Rick. Jens haalt zijn schouders op. Hij moet zo onverschillig mogelijk klinken. Hij wil niet dat Rick gekke dingen van hem gaat denken. 'Goed '. Rick lacht. 'Ik zag wel hoe je naar me keek , den Hartogh '. Jens wordt rood. 'Ik eh... '. 'Kom eens hier '. Rick gaat naast Jens zitten en pakt met zijn hand zijn kin. 'Ik vindt je geweldig 'zegt Rick. Voordat Jens de woorden goed en wel beseft , krijgt hij een zoen. Zijn maag barst open. Hij voelt de vlinders fladderen. Jens beseft : ik ben homo.

De volgende morgen wordt Jens wakker naast Rick. Ze zijn naar zijn huis gegaan en hebben samen geslapen. Jens kijkt naast zich. Hij voelt zich bevrijdt. Rick glimlacht. 'Mooie jongen 'zegt Rick. Jens glimlacht. Hij weet niet wat hij moet zeggen. 'Weet je allang dat je homo bent ? 'vraagt Rick. Jens schudt zijn hoofd. 'Bij onze ontmoeting had ik al door , dat je niet goed in je vel zat '. Rick streelt door Jens zijn haar. 'Ik heb een vriendin 'biecht Jens toe. 'En hou je van haar ? '. De vraag van Rick dreunt na. 'Nee 'zegt Jens beslist. 'Ik hou van jou '.

Jens zijn wereld veranderd. Hij doet zijn coming out. Zijn vrienden , zijn ouders. Allen raken ze op de hoogte van Jens zijn geaardheid. Met Alexandra verloopt het dramatisch. Ze is kotsmisselijk. 'Jij gore hufter , ik hoef je nooit meer te zien '. Ze smijt de deur met een klap dicht. Jens voelt zich vreselijk. Gelukkig vangt Rick hem liefdevol op.

S 'Avonds zitten Jens en Rick voor de tv. Hij krijgt veel positieve appjes. Mensen die hem en Rick het beste gunnen. Ook zijn familie en vrienden respecteren hem. Jens komt uit zijn schulp. Hij voelt zich sterk. Rick glimlacht. 'Zullen we dan nu wat aan die blonde coupe van je doen ? '. Jens knikt. Samen lopen ze naar de badkamer en starten ze de tondeuse. Rick scheert Jens kaal en Jens scheert Rick kaal. Twee kale koppies worden zichtbaar in de spiegel. Rood haar vermengt zich met blond haar. Rick glimlacht. 'Hetzelfde uiterlijk , het zelfde innerlijk '. Hij slaat met zijn vuist op zijn borst. Jens knikt. 'Zo is het '.

Jens is gelukkig dan ooit.,

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

pavava

Geplaatst op

28-03-2015

Over dit verhaal

Hoe Jens uit zijn schild kwam

Geef uw waardering

Er is 3 keer gestemd.

Social Media

Tags

Homoseksueel Jens Wensen

Reacties op ‘Jens zijn gevoel’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

  • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

    Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd