Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

my story (1: IK BEN BI)

Ik zou iets ergers moeten voelen dan alleen maar opluchting en blijdschap. Ik zou boos moeten zijn of verdrietig of ik zou me lichtelijk moeten schamen.
Alleen doe ik dat niet. Gelukkig niet.
Eerst dacht ik dat ik haar gewoon bewonderde. Omdat ze anders is dan andere mensen die ik ken. Ik had het bijna afgesloten. Bijna...Stiekem keek ik nog iets verder. Omdat niet de eerste de beste meid me opviel ga ik het weer op.
Ja, ik gaf het op. Ik vond het jammer dat ik niet op meiden viel. Toen ik jonger was wilde ik altijd anders zijn. Dat is een beetje blijven hangen.
Niemand wist dat want ze is zo stil en verlegen en ze praat niet tegen me als ze op wilt vallen waarom heeft ze dat dan niet allang gedaan? Omdat ik anders wilde zijn. Ik wilde niet zo zijn als die andere mensen die opvielen door hun kleding of make-up of hun rare gewoontes.
Ik wilde zo graag opvallen op een andere manier.
Dus zocht ik als nog verder en toen ik het weer op had gegeven sloeg het er als een bom in. Ik zag weer zo'n geweldig, engelachtig, meisje. Wat was ik blij toen ik snapte wat ik voelde. En natuurlijk kwamen de twijfels weer. Die zeiden dat het gewoon mooi meiden waren, dat ik ze bewonderde, meer niet.
Oh shit.. Nee wacht. Het is heel normaal dat iemands uiterlijk me eerst opvalt en daarna pas het innerlijk. Dat was de eerste keer trouwens niet zo.
Vanaf dat moment gingen mijn ogen wagen wijd open staan. Ik zag alles en iedereen.
En na een poosje wist ik het. Niet helemaal zeker want ik heb nog nooit een relatie gehad met een meisje maar dat geldt ook zo voor jongens. En ik vind jongens geweldig weet je.
Dus voor nu weet ik het zeker.
Ik val op jongens én op meiden.

Ik ben Bi.

Ik ben Bi en ik ben er trots op.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

merel14

Geplaatst op

24-05-2013

Over dit verhaal

met dank aan Jenna Anne. Op youtube heet ze lesbiananswers.

Geef uw waardering

Er is 6 keer gestemd.

Social Media

Tags

Liefde Opluchting Trots

Reacties op ‘my story (1: IK BEN BI)’

 • Mooi verhaal. Dapper dat je het toegeeft

  Patros-Fibros - 24-05-2013 om 10:55

 • Fijn dat je uit de kast bent :) ik ben ook een poosje nu uit de kast Bi maatjes ;) Ik vind het een heel lief leuk mooi geschreven verhaal ik heb wel een paar puntjes :$ Zin 6 loopt niet helemaal lekker (volgens mij gaf ipv ga) En ik zou de titel anders maken omdat het nu voorspelbaar is dus dan trekt het verhaal je minder mee Xx

  Gekke-ikke - 26-06-2013 om 17:42

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

 • 19-12 - De beste online poker strategieën

  In Nederland mogen we sinds 1 oktober 2021 legaal online gokken. Dit betekent dat de Nederlandse Kansspelautoriteit vergunning verleend aan gokbedrijven die voldoen aan alle eisen...

 • 16-11 - Tips om je kind voor te lezen

  Welk kind vindt het nu voor het slapen gaan niet fijn dat papa of mama een verhaaltje voorleest. Waar dit de ene keer een wat langer verhaal is, is het de andere keer een wat korte...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd