Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Whatsapp problemen h1

Hoi, ik ben Nicky. Ik ben 12 jaar en zit op het Maurits College. Ik heb twee knotsgekke, maar aardige vriendinnen, Charlotte en Lente. Lente is altijd druk en kletst altijd en Charlotte begrijpt mij altijd heel goed en probeert er altijd voor te zorgen dat ik me fijn voel. Charlotte, Lente en ik kunnen uren whatsappen. Meestal over Rianne en Marije met hun slechte acties om Sam voor hun te winnen (vooral voor Rianne) en we kletsen veel over Sam, de knapste jongen van de school. Charlotte en Lente vinden dat wij het beste stel ooit zijn alleen wil ik dat nooit geloven. Volgens hen vindt Sam mij ook heel cool alleen zie ik dat niet. Ik ben een week geleden verhuist naar Huizen. Mijn vriendinnen wonen in Hilversum. Dat ligt gelukkig wel in de buurt. Morgen is mijn eerste schooldag in de brugklas. Ik alvast mijn tas neergelegd.

Ik heb echt mega veel zin in vandaag. Ik zit in de klas met Charlotte en Lente!! Helaas zit ik ook in de klas bij Rianne en Marije. En Charlotte en Lente zijn superblij met Sam in de klas. Ik snap hun echt niet. Ik kwam echt ruim op tijd in het klaslokaal en mijn mentor zei dat ik als allereerste een plek mocht kiezen. Natuurlijk ben ik achterin bij het raam gaan zitten. Charlotte en Lente hadden afgesproken om samen voor mij te gaan zitten. Sam kwam als laatste de klas binnen en de laatste lege plek was naast mij. Charlotte en Lente keken naar mij en ik dacht: dit is waarschijnlijk een bedacht plan. Ze willen mij echt koppelen aan Sam. Ik word soms echt gek van die 2????.

In de pauze ga ik bij Charlotte en Lente zitten. Sam komt erbij staan en vraagt of hij en Ryan erbij mogen zitten. Charlotte en Lente antwoorden al voordat ik ook maar iets kan zeggen. Sam komt naast mij zitten. Misschien voel ik diep vanbinnen wel hartkloppingen, maar eerst ben ik boos op Charlotte en Lente... Rianne en Marije komen aanlopen en vragen of ze er ook bij mogen zitten. Charlotte zegt dat dat natuurlijk mag, maar dat Sam van mij is. Ik weet niet meer zeker of ik het wel vaak genoeg tegen Charlotte en Lente heb gezegd dat wij helemaal niet bij elkaar horen. Sam is veel te leuk en mooi voor mij. Sam kijkt Rianne en Marije aan en bevestigd dat het waar is. Waarom snapt niemand mij????????????? Rianne en Marije kijken woedend naar mij en zeggen dat Sam het vriendje van Rianne is. Marije zegt zelfs dat Ryan de op een na knapste jongen van de school haar vriendje is. Sam is natuurlijk de knapste jongen van de school. En daarom vinden Rianne en Marije de twee knapste meiden van de school dat Sam en Ryan hun vriendjes moeten zijn. Misschien zouden ze dat ook zijn als ze iets aardiger waren...

Na schooltijd in de groepsapp van de girlzz --> Charlotte, Lente en ik

Ik: Waarom zeiden jullie ja tegen Sam en Ryan??

Lente????: Omdat jullie bij elkaar horen als een setje????. Jullie zijn voor elkaar gemaakt.

Charlotte????: Juist. Dat klopt helemaal.

Ik: Nou thx girlss naar tussen ons is er niets.

Privé chat met Sam

Sam: Heyy Nicky????. Ik zag dat je online was.

Ik: Ja, dat klopt. Ik was aan het appen met Charlotte en Lente.

Sam: Jouw vriendinnen zijn echt cool. Veel cooler dan Rianne en Marije????????????

Ik: Daar heb je gelijk in???? Rianne en Marije zijn echt gemeen.

Sam: Zeg Nicky, ik heb heel lang gewacht, maar het wordt echt tijd om het tegen je te zeggen. Misschien weet je het al door Charlotte en Lente, maar ik vind je al heel lang leuk. We kennen elkaar al vanaf de kleuterklas en in groep 7 zag ik hoe mooi je was. We hadden heel veel geluk dat we voor dezelfde school kozen en zelfs bij elkaar in de groep, maar na heel lang twijfelen ga ik het je nu vragen, wil je verkering met mij?

Ik: Sam niet gemeen bedoeld, maar daar moet ik even over nadenken. Ik wist het ergens wel. Charlotte en Lente hebben het de hele tijd over hoe leuk jij mij vindt en hoe goed we bij elkaar passen. Ik vertel het je morgen na de laatse les in het fietsenhok. Helemaal achteraan.

Sam: Oké, het is goed dat je aangeeft dat je tijd nodig hebt.xxx

Groepsapp van de girlzz

Ik: Sam heeft me verkering gevraagd!????????????❤????

Charlotte????: Ja zeggen! Dat wordt leuk tussen jullie!! Rianne en Marije zullen kwaad zijn????.

Lente????: Je hebt het goed voor elkaar Nic

Charlotte????: Verander zijn naam in je telefoon tot: Sam❤

*U heeft Sam veranderd in Sam❤*

Lente????: Goedzo!

Ik: Ik weet niet of ik wel ja moet zeggen.. Hij is veel te knap voor mij.

Charlotte????: Nee joh Nic, stel je niet zo aan.

Ik: Maar Lot en Spring, wat als hij na een dag inziet dat bitch 1 en bitch 2 veel knapper zijn?

*U heeft Charlotte veranderd in Lot????*

*U heeft Lente veranderd in Spring????*

*U heeft Rianne veranderd in Bitch 1????*

*U heeft Marije veranderd in Bitch 2????*

Lot????: Dat gebeurd echt niet geloof me maar.

Spring????: Dat bedenk je je alleen maar!!

Lot????: Thx voor mijn nieuwe naam????

Spring????: Ja????????Dit was hoofdstuk 1. Vind je dit een leuke manier van schrijven of niet? Laat het even weten! Ik ben van plan om nog meer hoofdstukken te maken en met jullie tips kan ik op de manier schrijven die jullie fijn vinden! Alvast thanks en tot het volgende hoofdstuk!!????

Ps. Als je dit bij ieder hoofdstuk wil doen, graag!

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Anoekje

Geplaatst op

15-09-2018

Over dit verhaal

Een verhaal over whatsapp

Geef uw waardering

Er is 3 keer gestemd.

Social Media

Tags

Problemen School Whatsapp

Reacties op ‘Whatsapp problemen h1’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 22-09 - Zij zijn duurzaam van zichzelf

    Duurzaamheid is voor de rijken en dat maakt het zo krom. Zij hebben zonnepanelen en een warmtepomp – een flinke investering stuk voor stuk. Vervolgens besparen ze geld en gaan z...

  • 09-09 - Het ongelooflijke verhaal van Louis Zamp...

    Dit verhaal is waargebeurd, maar het is moeilijk voor te stellen. Louis Zamperini zou je misschien een kat met negen levens willen noemen, maar de martelgang die deze held heeft...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd