Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Mia vs Clairy

Zaterdag *Mia*
Vandaag was ik jarig! Ik, Mia Gridson, dochter van een miljardair. Van papa kreeg ik een nieuw setje gouden oorbellen, een nieuwe iPhone en 5 miljoen. Iets minder dan vorig jaar, en dat heb ik hem ook gezegd. Als vergoeding mag ik een nieuwe flatscreen tv op mijn slaapkamer. Mama gaf me een jacht cadeau. Ik vindt het een beetje klein. Ach ja.

Zondag *Clairy*
Vandaag was ik jarig! Oma kwam op bezoek. We hadden lekkere soesjes en limonade. Ik had zelf ook vrolijke slingers gemaakt. Die heb ik in de woonkamer opgehangen. Van mama en papa kreeg ik een mooie nieuwe jurk. En van oma 10 euro. Ik ga die in mijn spaarpot stoppen. Het was heel gezellig. Zara, mijn vriendin kwam ook nog langs.

Maandag *Mia*
Ik weet niet wat er gebeurd is. Het is een ramp! Toen ik vandaag op school kwam, bleek dat de grootste nerd op school, Wendy Bruceway, dezelfde oorbellen inhad! Ik heb de mijne echt meteen uit moeten doen. Gelukkig heb ik altijd nog een noodstje in mijn handtas. Al zijn het gewoon wat goedkope zilveren knopjes.

Dinsdag *Clairy*
Ik weet niet wat er gebeurd is. Het was zo leuk! Vandaag uit school heb ik met Zara en Daisy een bezoek aan het Hilson zwembad gebracht. Er waren super leuke glijbanen. We bleven wel 4 uur zwemmen! Na afloop aten we een ijsje.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Yara

Geplaatst op

09-09-2017

Over dit verhaal

Veel leesplezier!

Geef uw waardering

Er is 4 keer gestemd.

Social Media

Tags

Clairy Meiden Mia

Reacties op ‘Mia vs Clairy’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 22-09 - Zij zijn duurzaam van zichzelf

    Duurzaamheid is voor de rijken en dat maakt het zo krom. Zij hebben zonnepanelen en een warmtepomp – een flinke investering stuk voor stuk. Vervolgens besparen ze geld en gaan z...

  • 09-09 - Het ongelooflijke verhaal van Louis Zamp...

    Dit verhaal is waargebeurd, maar het is moeilijk voor te stellen. Louis Zamperini zou je misschien een kat met negen levens willen noemen, maar de martelgang die deze held heeft...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd