Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Een mix van gevoelens

Het was misschien een vreemde mix geweest, hij veel langer dan ik met zijn donkere huid en charmante Hindoestaanse afkomst, en ik vijfentwintig jaar ouder, korter, blank en verlegen, uit een platte Amsterdamse achterbuurt, maar ik vond het van hem fijn dat hij vrouwelijk en dominant was, elegant en jongensachtig.

Ik voelde me thuis in zijn gedreven paasdriften en ontdekkingstocht naar het mannelijke erotische schoon, dat nog waarachtig in mijn lichaam verbleef, zonder dat ik er verder een woord aan vuil hoefde te maken.
Het was een samenloop van omstandigheden geweest, ik was overprikkeld geraakt door mijn platonische verliefdheid op een hosselende man uit Ghana en het onbereikbare wilde leven in zijn Afrikaanse land, ik werd na het voorspel op de chatpagina van mijn Surinaamse veroveraar benaderd door een breed gebouwde nuchtere Poolse bouwvakker die keurig Nederlands schreef en die een oude Hollandse homo zocht om eenvoudige seks mee uit te proberen.
Ik vergat dat ik met die Pool aan het chatten was en trok nog een biertje open.

Mijn donkere veroveraar begon steeds meer te zinspelen op de mogelijkheid dat hij bij me langs zou komen om het met een man te proberen, want dat had hij nog nooit gedaan. Hij wilde dolgraag mijn jonge heer die hij liefkozend oude heer noemde in levende lijve aanschouwen, nadat ik geweigerd had om er een foto van te sturen naar de chatpagina op de datingsite.
Ik wist dat ik op jongere donkere mannen viel en besloot het risico te nemen.

Ella Fiona had waarschijnlijk groot gelijk, dat zoiets gevaarlijk en riskant was, en ik had het ook meer op mijn instinct gedaan dan met mijn verstand. Maar ik had er geen spijt van gekregen.
Het was heel intens en lief en warm geweest, en als dit echt zijn eerste erotische ervaring met een man was, vond ik het fijn dat ik dat met hem mocht beleven. Het was voor mij lang geleden geweest dat ik fysiek intiem met een man was, ik was er te verlegen voor en ik dacht dat het niets voor mij was.

Ik liet hem, mijn mystieke Hindoestaanse meester, na het schrijven van mijn verhaal over onze gezamenlijke belevenis weten dat ik het heel bijzonder en fijn met hem had gevonden en dat ik erg door hem was gecharmeerd, maar ik wist dat het misschien dagen zou gaan duren voordat ik een antwoord zou krijgen.

Uit alles bleek dat hij nog in de kast zat, en dat hij waarschijnlijk niet zou willen dat zijn omgeving er achter kwam dat hij homoseksuele gevoelens had jegens een oudere man, door wie hij zich had laten verwennen.
Ik kon niet te veel laten merken hoe lief ik hem vond, en dat bracht me een mix van gevoelens, want dat was er wel tijdens het seksen gebeurd. Ik vond hem zo lief en warm en zacht dat ik hem wel op had kunnen eten, als hij mij dat op zijn charmante manier had gevraagd.

Ik had hem ook wel willen ontmaagden, omdat ik wist dat hij dat wilde, maar ik was te moe en ik besefte dat zoiets de eerste keer pijn zou gaan doen bij hem, en dat kon ik op dat moment nog niet verdragen.

Hij was niet iemand met een regenboogvlag op zijn profielpagina, zoals mijn jonge chatvriend uit Ghana, en misschien twijfelde hij over zijn seksuele geaardheid en was het voor hem minder bijzonder geweest dan voor mij.

Ik hield me vast aan het twee keer uitgesproken licht emotionele “Tot ziens”, want ik hunkerde ernaar om hem weer terug te zien, om onze ontdekkingstocht voort te zetten, op de manier die voor hem het veiligste was, zodat ik hem alsnog kon geven waar hij zo naar had verlangd.

Hij had het warme gevoel van een vruchtbare lente bij mij doen ontwaken, en het sluwe vrouwelijke schoon van het vampierengebroed van de geestelijke gezondheidszorg moest nu wel heel erg haar best gaan doen om mij nog naar beneden te praten, ik liep op de wolken naar de vrolijkste lentezon.

19-04-2017

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Bjarne

Geplaatst op

23-06-2017

Over dit verhaal

19-04-2017

Foto's

Geef uw waardering

Er is 2 keer gestemd.

Social Media

Tags

Liefde Lust Seks Verlangen Wolken

Reacties op ‘Een mix van gevoelens’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

  • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

    Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd