Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Verliefd...

Lief dagboek,
Ik heb iets vreselijks gedaan!
Het begon allemaal met dat Freek mij dumpte.

12 april 6:00 werd ik wakker. Ik maakte me klaar om naar school te gaan. Samen met mijn vriendin fietste ik naar school toe, onderweg kletsen we veel. Opeens vroeg Samantha: "Hoe zit het nu met jou en Freek?" "Gaat wel" antwoordde ik. "Nee het gaat niet! Ik weet best dat jullie ruzie hebben. Wat is er nu gebeurt?" Ik zei niks.  Ik keek nogal verdrietig en blijkbaar zag Samantha dat want ze vroeg: "Is het uit?" Ik barstte in tranen uit. Ik kon er niets aan doen, we kregen gewoon ruzie om iets stoms! Dit wilde ik niet.

Even later kwamen Samantha en ik aan op school. Ik heb Freek niet meer gezien sinds hij mij had gedumpt en dat verbaasde me. Hij is altijd heel opvallend.
Later die middag zag ik hem wel.. Ik barstte weer in tranen uit. Hij was met een ander meisje!! Wanhopig zocht ik naar een andere jongen. Inmiddels wist de hele school het al, dat Freek en ik uit elkaar waren. Om de minuut kwam er wel een of andere nerd langs die mij verkering vroeg.

Toen ik eindelijk thuis was, dacht ik dat ik maar beter NU een vriendje kon zoeken. En dus meldde ik me aan op een datingssite.

Na wat zoeken vond ik eindelijk een mooie jongen. Ik stuurde een berichtje. Oh wat was ik zenuwachtig!
Even later ontplofte ik bijna van opwinding. Hij had wat teruggestuurt! 'Je bent echt knap.' Stond er nu. 'Dankje, jij ook.' Stuurde ik terug.
Na wat berichtjes wilde de jongen, Michael, mij bellen! Ik antwoordde 'oke'.

'Wow. Zo zie je er veel mooier uit dan op de foto.' Zei ik verlegen. Michael glimlachte en zei 'dankje.' Het werd een lang gesprek. Ik vertelde veel over mezelf. Uiteindelijk vroeg hij of hij mij kom ontmoeten. In het echt dus. Ik wist het niet.. Zou ik het wel doen? Ik dacht even na en zei tenslotte 'oke'. Michael vroeg wanneer. Morgen leek mij wel een goed idee.

's Nachts kon ik alleen maar aan Michael denken. Die ochtend vergat ik zelfs dat ik school had. Ik ging regelrecht naar Michael. De plek waar we elkaar zouden ontmoeten.

Ik zag hem staan. Hij was zo mooi! Michael vroeg of ik mee ging, een eindje lopen. Ik zei oke.

Hij nam me mee naar een mooie, wel dure, winkel. Hij zei dat hij geen geld had en vroeg of ik wilde 'voorschieten'.
Ik was smoorverliefd dus ik deed het. Zo ging het ook nog bij een paar andere winkels.
Toen kwamen we bij een tatoozaak.
Je raad het vast al: hij vroeg of ik een tatoo zou laten zetten, met zijn naam.
Ik hield zo erg van hem dat ik dat deed.

Even later kwam ik uit de tatoozaak met de naam 'Michael' op mijn rug.

Michael begon mij steeds meer dingen te vragen. En ik gehoorzaamde hem!
Ik deelde zelfs mijn bankrekening.

Na een uurtje lopen moest ik naar huis. Het was al laat. Michael vroeg of we de volgende dag ook nog konden afspreken. Hij zei dat hij naar mijn huis zou komen.

De volgende morgen was ik klaarwakker. Een half uur later hoorde ik zijn stem.
Maar ook andere stemmen die ik niet kende! Ik besloot maar even te kijken. Nog voordat ik de deur open deed kwamen Michael en die andere jongens de trap op, druk pratend. Ik bleef stokstijf staan toen ze de deur open deden. Desondanks zei ik kalm: 'hoi'.
Maar toen gebeurde er iets wat ik niet verwacht had. Michael greep mij bij mijn keel en smeet mij op bed! De andere jongens lachte. Michael zei dat ze hun koppen dicht moesten houden en hij fluisterde naar mij: 'Ik maak het uit. Maar IK hou AL het geld! En als jij het WAAGT om ook maar iets hierover te zeggen tegen iemand, weet ik je te vinden. Dan zal je morsdood zijn.' Ik deinsde achteruit. Hoe kon Michael dit doen?! De andere jongens grijnsden alleen maar vreugdeloos naar mij. Ik zei dus maar met een klein stemmetje: 'Oke, oke ik doe wat je wilt..' 'Mooi zo.' Antwoordde Michael. Hij liet mij los en haalde een vlijmscherp mes uit zijn zak. Opnieuw deinsde ik achteruit. Maar samen met de andere jongens liep hij weg. Ik was aan de grond genageld, zo bang was ik. Wat zou er nu gebeuren?


Hallo lieve lezer! Dit was mijn verhaal. Dit heb ik gelukkig niet echt meegemaakt. Maar waarschijnlijk gebeuren er genoeg soortgelijke dingen. Pas dus goed op!
Ik hoop dat je dit verhaal leuk vondt. Het is mijn eerste :)


~Suzanne~

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Suzanne

Geplaatst op

17-04-2017

Over dit verhaal

Ik heb dit verhaal geschreven omdat ik vind dat meisjes zich niet te snel blind moeten maken als ze verliefd zijn. Opletten met wie ze om gaan. En natuurlijk ook gewoon omdat ik zin had om een verhaal te schrijven :)

Geef uw waardering

Er is 3 keer gestemd.

Social Media

Tags

Cheater Fout Love Mistake Player Verliefd

Reacties op ‘Verliefd...’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd