Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Lieve dood

Lieve dood,

Hoe gaat het met je? Ik heb gehoord dat je de laatste tijd veel van je laat horen bij oma. Oma wil alleen nog niks van je weten. Ze negeert elke manier hoe je contact met haar legt. Ik heb met haar er over proberen te praten. Ik heb haar gevraagd, wat doe je als hij aanklopt? Oma weigerde er een woord over los te laten. Jammer vond ik, ik had graag van haar willen weten hoe ze over je denkt.

Ik mis je lieve dood. Ook al hebben we elkaar nog niet ontmoet fantaseer ik over de rust die ik denk dat je me geven kan. Soms denk ik je te vinden in mijn slaap, denk ik het zelfde gevoel te vinden als dat jij mij kan geven. De rust die alleen jij mij geven kan. Het is niet hetzelfde lieve dood. Want elke keer als de slaap komt en ik eindelijk die rust vind, dan komt kort daarna de ochtend weer. De ochtend komt altijd weer aan met zijn realiteiten, de ochtend schreeuwt mijn verplichtingen, de ochtend schreeuwt me weer uit de rust die ik dacht gevonden te hebben. ik haat haar daarvoor, ik haat de ochtend omdat zij de eerlijke realiteit schreeuwt, een realiteit die ik niet meer wil. Jij kan de ochtend vermoorden lieve dood. Jij kan zorgen dat zij er niet meer is, geen nieuwe morgen meer, geen oude verplichtingen meer, niks meer.

Mag ik je een paar vragen stellen lieve dood? Kan jij mij die rust geven? Kan jij mijn angsten en mijn verdriet wegnemen? Je bent mijn laatste hoop. Alle andere mensen die me hebben geprobeerd te helpen faalden. 1 iemand heeft echt geholpen. Maar die koos om bij me weg te gaan. En ik ben niet eens boos op haar, als ik bij mezelf weg kon deed ik het. Lieve dood je bent de enige die mij echt helpen kan. Ik wil ook graag vragen of je oma nog even met rust wil laten, ze is er nog niet aan toe om je te ontmoeten. Ik wel lieve dood, ik wil je zo graag ontmoeten.

Kom met je geweldig lelijke maar mooie cadeau. Een cadeau waar alleen ik blij van word. Niemand in mijn omgeving zal het zien als een echt cadeau, maar ik wel hoor lieve dood! Ik wel. Mensen mopperen op je, zijn boos op je en snappen je niet. Die mensen proberen je te snappen. Maar weetje lieve dood, ik wil je niet snappen. Ik hoef je niet te snappen. Ik zie je als laatste optie voor mijn wanhoop, en dat is waar je goed in bent lieve dood. De wanhoop wegnemen, dat kan je! Wat een geweldig mooi iets.

Lieve dood, laat alsjeblieft snel wat van je horen! Wil je alsjeblieft spoedig reageren? Ik hou het niet vol zonder jou. Ik hou van je, lieve dood. Kom snel.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Allstar

Geplaatst op

25-07-2015

Over dit verhaal

Dit verhaal gaat over het idee van doodgaan. het gaat over de rust die je dan hoopt te vinden. ik ben net begonnen met het schrijven dus ik hoop dat jullie dit iets vinden.

Geef uw waardering

Er is 7 keer gestemd.

Social Media

Tags

Alleen Depressie Dood Lieve

Reacties op ‘Lieve dood’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 19-12 - De beste online poker strategie├źn

    In Nederland mogen we sinds 1 oktober 2021 legaal online gokken. Dit betekent dat de Nederlandse Kansspelautoriteit vergunning verleend aan gokbedrijven die voldoen aan alle eisen...

  • 16-11 - Tips om je kind voor te lezen

    Welk kind vindt het nu voor het slapen gaan niet fijn dat papa of mama een verhaaltje voorleest. Waar dit de ene keer een wat langer verhaal is, is het de andere keer een wat korte...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd