Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

IK LUST ER WEL PAP VAN

Heerlijk, Ellie Lust weer op T.V. Ik had er al zes minuten gemist en dat is teveel. In een talkshow, voor de verandering.. Ze heeft het over illegale fabiekshondjes.
Dat is meteen het laatste wat ik volg waarna ik volledig opga in het fenomeen Lust.

Sommige mensen noemen haar al voorzichtig Ellie R de Lust, vanwege haar dagelijkse t.v. optredens, maar dat gaat mij te ver, want Ellie heeft de scheiding links in haar haar terwijl Peter R. de Vries helemaal geen scheiding heeft. Wel hebben ze allebei naar beneden getrokken mondhoeken, maar dit terzijde.
Ik hou van Ellie. Bij een optreden zet ik vaak de t.v. op pauze zodat er automatisch een soort testbeeld van haar hoofd ontstaat op mijn tv-scherm. Soms zet ik er een achtergrondmuziekje onder om het af te maken. Meestal een liedje van de , er lustig op los blazende, Politie blaaskapel.

Wat ik ook heb zijn handdoeken van Elly en shirtjes. Dan zit ik urenlang naar Ellie’s hoofd te kijken met een handdoek op mijn hoofd en zestig shirtjes , als vlaggen door mijn kamer hangend. Verder heb ik kaartjes besteld van Ellie, the Movie en “Lust”, de Musical.

Een mooie vrouw trouwens, die Ellie.. Er schijnen opblaaspoppen van te bestaan, met een politie-uniform aan. Kun je gewoon in de supermarkt krijgen. Een lust voor het oog. Om met Freud te spreken: een politiepop met een Lust-hoofd van Albert Heijn is een Aha-Erlebnis.
Over supermarkten gesproken.Misschien komen we ooit zover, dat je dubbelgangers van Ellie, als je nieuwe opblaas vrouw gaat uitzoeken in een supermarkt. En/of dat de vrouwen een man of een opblaaspop van Peter R. de Vries, wat volstrekt hetzelfde is, gaan uitzoeken. In een soort mannendump. Een maagdenhuis voor heren. Een omgekeerde harem, een zijnem.

Kortom, ik lust er wel pap van…

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Painter

Geplaatst op

15-01-2020

Geef uw waardering

Er is 2 keer gestemd.

Social Media

Tags

Kortom Lust Pap

Reacties op ‘IK LUST ER WEL PAP VAN’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 22-09 - Zij zijn duurzaam van zichzelf

    Duurzaamheid is voor de rijken en dat maakt het zo krom. Zij hebben zonnepanelen en een warmtepomp – een flinke investering stuk voor stuk. Vervolgens besparen ze geld en gaan z...

  • 09-09 - Het ongelooflijke verhaal van Louis Zamp...

    Dit verhaal is waargebeurd, maar het is moeilijk voor te stellen. Louis Zamperini zou je misschien een kat met negen levens willen noemen, maar de martelgang die deze held heeft...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd