Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Ben jij ons missende puzzelstukje?

Ben jij ons missende puzzelstukje? Van flexibele duizendpoot tot commerciële duizendpoot?
Voor medewerkers in ons commerciële team is ‘commercieel ingesteld zijn’ een kerncompetentie. Zoals bijvoorbeeld inlevingsvermogen en durf. Het uitnutten van de employability van onze front-end developers zal een significante bijdrage leveren aan het behalen van onze targets.Wij zijn kortom, op zoek naar iemand met een “hands on” mentaliteit met een hang naar inregelen en klankborden met betrekking tot lastige issues. Ben jij ons missende puzzelstukje bij “Ons Bedrijf N.V” ?

Geacht “ONS BEDRIJF N.V”
Bijgaand mijn buitengewoon interessante curriculum vitae. U bent op zoek naar een missend puzzelstukje?. Komt dat even goed uit. Ik ben namelijk jarenlang werkzaam geweest in deze tak van sport. En nog steeds!

Als klinisch puzzel deskundige hield ik mij bezig met diverse soorten raadselachtigheden . Samen met mij antecedent heb ik de zorg over de making and finding van diverse bordspellen, vingerhoedjes-spellen en dobbelspelen. Tevens assisteer ik samen met mijn antecedent, de afdeling puzzels voor volwassenen. Zo zijn er diverse bekende puzzels voor volwassenen van mijn hand: “De lady and the vagebond”, “Wolven in de winter.” “Voor een dubbeltje op de eerste rang”. Ik noem er maar een fistfull.

Verder wil ik even een heads up geven over mijn resultaten van het benchmarken en de nieuwe aanvliegroute van het verandertraject met betrekking tot mijn puzzels tools . Daarnaast hield ik mee bezig met het “alle ballen in de lucht houden,” alsmede; “neuzen dezelfde kant op dwingen.” Uiteraard ben ik kind aan huis in de diverse boardrooms van Puzzelend Nederland. Men kent mij als friendly and to the point.

Verder ben ik maar één keer aangehouden voor wildplassen in een R.K Kerk, maar dat is klinisch geregeld door een ervaren puzzel reviewer van gene zijde.
Tot slot kan ik u melden dat mijn brand awareness ongelimiteerd is en nooit ter discussie stond.

Kortom: zoekt u een echte teamplayer met een creatieve proactive can-do mentalitieit, dan bent u bij mijn en mijn antecedent aan the right adress.
God beware u, en mij ook,

Meet and great, was getekend:
Doctorandus Henk-Jan van der Puzzle.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Painter

Geplaatst op

29-12-2019

Geef uw waardering

Er is 2 keer gestemd.

Social Media

Tags

Ben Jij Missende Ons Puzzelstukje Van

Reacties op ‘Ben jij ons missende puzzelstukje?’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 05-08 - Het wonder van Cesena: The Rockin'1000

    In de heuvels van Cesena, in de regio Emilia-Romagna in Italië, geschiedde in 2015 een muzikaal wonder. Het was een ontroerend moment: de 1000 rockfans die samen een nummer van hu...

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd