Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

GEEN LIJK IN DE VUILCONTAINER..?

Het lichaam dat vanochtend niet werd gevonden in een vuilcontainer in Edam , zou zomaar van een 39-jarige man uit Termunterzijlendam kunnen zijn geweest "Hij had best een zwervend bestaan kunnen leiden", zegt een woordvoerder van de politie. Er is absoluut sprake van een misdrijf.

"Hoe hij niet in de kliko is gekomen weten we niet, want er is van alles aan gedaan om hem daar wél in te krijgen", zegt de woordvoerder. Er zijn diverse verdachten op camera opgenomen. Allen liepen op verdachte wijze, zonder aandacht aan de container te besteden, voorbij, "wat op zich al verdacht is,' vult de woordvoerder aan. Daarom zijn de verdachten ter plaatse staande gehouden en bekeurd vanwege het niet op ordentelijke wijze deponeren van een lijk in een klikko.

Daarnaast werden twee van de verdachten nog bekeurd vanwege het dragen van een goedwerkend achterlicht op hun fiets, hetgeen strafbaar is.
Het Nederlands Forensisch Instituut heeft met speciale apparatuur onderzocht waarom er niet gewoon een lichaam in de container lag.

Buurtbewoners reageerden geschokt..
J.van der Kaneelhoudendemunthee (93) Edam: 'Daar schrik je natuurlijk van !"
L.J.H.Ochtendwater (84) Edam: "Het komt nu wel heel dichtbij! Misschien moeten we de container voortaan verderop zetten zodat het niet dichterbij komt."

Het lichaam werd niet gevonden in een afvalcontainer op een terrein van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Volgens NH Nieuws staat de container op een soort binnenplaats en is hij vanaf de openbare weg overal te zien.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Painter

Geplaatst op

18-12-2019

Foto's

Geef uw waardering

Er is 1 keer gestemd.

Social Media

Tags

Dat Edam Het Lichaam Niet

Reacties op ‘GEEN LIJK IN DE VUILCONTAINER..?’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 05-08 - Het wonder van Cesena: The Rockin'1000

    In de heuvels van Cesena, in de regio Emilia-Romagna in Italië, geschiedde in 2015 een muzikaal wonder. Het was een ontroerend moment: de 1000 rockfans die samen een nummer van hu...

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd