Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Oom met schulden

Me oom belt me op en heeft geld problemen. Hij vraagt of ik ook interesse heb ik de collectie bontjassen van me tante. Er zit ook de rode jas met bont bij. We spreken af dat ik kom kijken en een bod op de bontjassen ga doen. Ik weet dan nog niet dat ik ook een bod moet doen op mijn nichtje. Me oom weet dat ik wel interesse in haar heb om haar door te verkopen. Als ik onderweg ben sluit hij haar op in de kelder en zijn zoon in een kooi van een hond Misschien wil je oom je wel kopen lacht hij tegen de kinderen.

Hij heeft Annalies met een handboei vastgemaakt aan de stelling in kelder en haar gedwongen die mooie bontjas aan te trekken en zich warm te kleden. Annalies en Gerlof zijn klaar om aan mij aangeboden te worden. Ik bel aan en me oom doet open en wordt direct naar de keukentafel geleid. Ik bekijk en keur de 5 bontjassen van me tante en haar rode donsjack met kleine bontkraag.

We komen een prijs overeen en alle bontjassen en de rode jas van me tante zijn nu van mij. Dan vraagt ie of ik ergens anders interesse heb en ik zie hem de kelder in duiden en hij komt met Annalies naar boven. Haar handen zijn op de rug vastgebonden en ze draagt de laatste bontjas.

Annalies heeft haar hoofd gebogen en me oom zegt ze is te koop en jij moet een bod op haar uitbrengen. Ik laat Annalies voor de deur staan en begin haar te betasten. Ze moet haar bontjas uir doen en ik voel haar onder haar trui. We komen een prijs overeen en Annalies is nu eigendom van mij. Annalies bijt op haar tanden als ik haar handen op de rug vast bind. Ze krijgt direct een slaven riempje om haar nek. Ik kan niet geloven dat Annalies voor me loopt en dat ze nu van mij is en dat ze mijn slavin is.

Als we buiten zijn krijgt ze een ruk dat ze door moet lopen naar de auto. Annalies huilt en is verdrietig. Ik sluit haar op op de achterbank en doe haar touwen om haar voeten. We gaan direct naar een keurings arts om je vlees te laten keuren, ondertussen krijgt ze touwen om haar voeren en bind ik strak tegen elkaar net boven de bontlaarsjes en krijgt ze een bitje in haar mond.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Siem

Geplaatst op

17-05-2020

Over dit verhaal

Hoe ik mijn oom help met zijn schulden

Geef uw waardering

Er is 0 keer gestemd.

Social Media

Tags

Handel Oom Schulden

Reacties op ‘Oom met schulden’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

  • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

    Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd