Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Geen keuze

Annalies liep het gemeentehuis is en was laat, ze dacht ik doe mijn mooie donsjack wel over mijn stoel zodat ik toch de man die voor zijn uitkering gesprek kwam nog een kans zou geven. Ze wist dat hij al verschillende had bedreigd en niet dat de volgende gevangen zou gaan nemen. De man had een riempje meegesmokkeld en dat zou jij als hij de ambtenaar had overmeester om haar nek en linker onderbeen doen. Dit was dus Annalies.

Annalies laat hem binnen en gaat het gesprek aan, maar naar een paar tellen schrikt ze want hij houdt haar onder schot. Annalies gaat staan en doet braaf haar handen naar haar hoofd en zegt je komt hier toch niet weg. De man lacht jawel hoor, jij gaat mee trek je jas aan en ze kreeg een riempje om haar nek.

Verbaast krijgt Annalies een schokt en snikt en zegt dat deed pijn. We gaan nu naar hal daar film ik je en show je me je jas. Als Annalies niet doorliep kreeg ze en klein schokje. Zuchtend laat annalies filmen en showt haar mooie donsjack met bontvoering. Annalies vraagt of de leren riem van haar nek mag en krijgt een duw en hij zegt loop het parkeerplek op en zegt trek die mooie jas uit. Hij loopt met de dikke donsjack van Annalies over zijn arm en de sjaal.

Annalies wordt door de man onder controle gehouden en loopt het parkeerterrein op richting een busje en kreeg net voor het busje een witte blinddoek voor haar ogen en een zwarte muts over haar hoofd. Het busje staat op een plek waar de bewakingscamera's en een man loopt naar de parkeerplek waar en gaat de auto van Annalies te zoeken en met hem wegrijden.

Dan duwen ze Annalies via de achterdeuren een busje in en binden handen boven haar hoofd vast en doen de deuren dicht. Als ze dicht zijn gaan de bontlaarzen uit en maken ze de broek los en binden ze de benen aan elkaar vast. Ze zagen dat de jas van Annalies helemaal van binnen was gevoerd met bont.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Siem

Geplaatst op

03-01-2020

Over dit verhaal

Hoe kinderen geen keuze worden om slaaf te worden

Geef uw waardering

Er is 0 keer gestemd.

Social Media

Tags

Keuze Overmeesterd Slavin

Reacties op ‘Geen keuze’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

  • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

    Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd