Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; clsMsDocGenerator has a deprecated constructor in /home/1001korteverhalen-nl/1001korteverhalen.nl/includes/classes/msDocGenerator.class.php on line 65
1001 Korte verhalen & verhaaltjes - Laatste nieuws over korte verhalen & verhaaltjes!

Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

U bent hier:

Het laatste verhalennieuws

Zij zijn duurzaam van zichzelf

Tuesday, 22 September 2020 om 10:43

Duurzaamheid is voor de rijken en dat maakt het zo krom. Zij hebben zonnepanelen en een warmtepomp – een flinke investering stuk voor stuk. Vervolgens besparen ze geld en gaan ze lekker op vakantie. Niet...   Lees verder »

Het ongelooflijke verhaal van Louis Zamperini

Wednesday, 9 September 2020 om 00:00

Dit verhaal is waargebeurd, maar het is moeilijk voor te stellen. Louis Zamperini zou je misschien een kat met negen levens willen noemen, maar de martelgang die deze held heeft doorstaan vraagt waarschijnlijk om wel meer dan negen levens. Lees hieronder het ongelooflijke maar waargebeurde verhaa...   Lees verder »

Liever vrolijk rondrijden in je Peugeot dan huilen in je Ferrari

Wednesday, 19 August 2020 om 08:59

Hoe vaak zeggen mensen niet dat rijkdom niet gelukkig maakt, maar dat het beter is om in een Ferrari te huilen dan in een Peugeot 206? Niet dat Sjors van plan was om te huilen in zijn Ferrari. Hij had veel leukere plannen. Het geld stroomt binnen Sjors was van jongs af aan vastbesloten rijk ...   Lees verder »

Het wonder van Cesena: The Rockin'1000

Wednesday, 5 August 2020 om 06:15

In de heuvels van Cesena, in de regio Emilia-Romagna in Italië, geschiedde in 2015 een muzikaal wonder. Het was een ontroerend moment: de 1000 rockfans die samen een nummer van hun geliefde Foo Fighters ten gehore brachten bij wijze van uitnodiging aan de band om er een keer te komen optreden. ...   Lees verder »

Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen

Monday, 13 May 2019 om 12:16

Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. Sowieso leen ik al een fiks bedrag om mijn studie te kunnen bekostigen. Daarnaast kost de studie zelf geld, huur ik een ka...   Lees verder »

Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervaring

Monday, 6 May 2019 om 09:37

Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaraguaanse rum nam, wellicht afgewisseld met teugjes van een Cubaanse sigaar. Hoeveel Braziliaanse danseressen zou ik wel ni...   Lees verder »

Laatste nieuwsberichten

  • 22-09 - Zij zijn duurzaam van zichzelf

    Duurzaamheid is voor de rijken en dat maakt het zo krom. Zij hebben zonnepanelen en een warmtepomp – een flinke investering stuk voor stuk. Vervolgens besparen ze geld en gaan z...

  • 09-09 - Het ongelooflijke verhaal van Louis Zamp...

    Dit verhaal is waargebeurd, maar het is moeilijk voor te stellen. Louis Zamperini zou je misschien een kat met negen levens willen noemen, maar de martelgang die deze held heeft...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd