Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

U bent hier:

Het laatste verhalennieuws

Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen

Monday, 13 May 2019 om 12:16

Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. Sowieso leen ik al een fiks bedrag om mijn studie te kunnen bekostigen. Daarnaast kost de studie zelf geld, huur ik een ka...   Lees verder »

Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervaring

Monday, 6 May 2019 om 09:37

Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaraguaanse rum nam, wellicht afgewisseld met teugjes van een Cubaanse sigaar. Hoeveel Braziliaanse danseressen zou ik wel ni...   Lees verder »

Die keer dat mijn klimvakantie met de auto faliekant mis ging

Wednesday, 24 April 2019 om 08:28

Nu klim ik al enige tijd, maar aangezien ik in een land woon waarin de Utrechtse heuvelrug zo ongeveer de meest indrukwekkende ‘berg’ is die we hebben, heb ik weinig meer van grote hoogtes gezien dan de overdekte klimhallen in de grote steden. Daar kwam afgelopen jaar verandering in. Bij vriende...   Lees verder »

1001KorteVerhalen.nl online!

Wednesday, 17 October 2012 om 20:47

In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen. Meld je aan en plaats nu je verhalen.   Lees verder »

Laatste nieuwsberichten

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

  • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

    Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd