Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

U bent hier:

Het laatste verhalennieuws

De beste online poker strategieën

Monday, 19 December 2022 om 14:51

In Nederland mogen we sinds 1 oktober 2021 legaal online gokken. Dit betekent dat de Nederlandse Kansspelautoriteit vergunning verleend aan gokbedrijven die voldoen aan alle eisen en een veilige gokomgeving creëren. Een van de populairste spellen is Lees verder »

Tips om je kind voor te lezen

Wednesday, 16 November 2022 om 15:29

Welk kind vindt het nu voor het slapen gaan niet fijn dat papa of mama een verhaaltje voorleest. Waar dit de ene keer een wat langer verhaal is, is het de andere keer een wat korter verhaal. Maar hoe zorg je er nu voor dat je je kind op de juiste manier voorleest, zodat ze het niet alleen leuk vinde...   Lees verder »

Zij zijn duurzaam van zichzelf

Tuesday, 22 September 2020 om 10:43

Duurzaamheid is voor de rijken en dat maakt het zo krom. Zij hebben zonnepanelen en een warmtepomp – een flinke investering stuk voor stuk. Vervolgens besparen ze geld en gaan ze lekker op vakantie. Niet...   Lees verder »

Het ongelooflijke verhaal van Louis Zamperini

Wednesday, 9 September 2020 om 00:00

Dit verhaal is waargebeurd, maar het is moeilijk voor te stellen. Louis Zamperini zou je misschien een kat met negen levens willen noemen, maar de martelgang die deze held heeft doorstaan vraagt waarschijnlijk om wel meer dan negen levens. Lees hieronder het ongelooflijke maar waargebeurde verhaa...   Lees verder »

Liever vrolijk rondrijden in je Peugeot dan huilen in je Ferrari

Wednesday, 19 August 2020 om 08:59

Hoe vaak zeggen mensen niet dat rijkdom niet gelukkig maakt, maar dat het beter is om in een Ferrari te huilen dan in een Peugeot 206? Niet dat Sjors van plan was om te huilen in zijn Ferrari. Hij had veel leukere plannen. Het geld stroomt binnen Sjors was van jongs af aan vastbesloten rijk ...   Lees verder »

Het wonder van Cesena: The Rockin'1000

Wednesday, 5 August 2020 om 06:15

In de heuvels van Cesena, in de regio Emilia-Romagna in Italië, geschiedde in 2015 een muzikaal wonder. Het was een ontroerend moment: de 1000 rockfans die samen een nummer van hun geliefde Foo Fighters ten gehore brachten bij wijze van uitnodiging aan de band om er een keer te komen optreden. ...   Lees verder »

Laatste nieuwsberichten

  • 19-12 - De beste online poker strategieën

    In Nederland mogen we sinds 1 oktober 2021 legaal online gokken. Dit betekent dat de Nederlandse Kansspelautoriteit vergunning verleend aan gokbedrijven die voldoen aan alle eisen...

  • 16-11 - Tips om je kind voor te lezen

    Welk kind vindt het nu voor het slapen gaan niet fijn dat papa of mama een verhaaltje voorleest. Waar dit de ene keer een wat langer verhaal is, is het de andere keer een wat korte...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd