De avonturen van Kiki en Angelique

Hoofdstuk 4: De ontsnapping
Oh nee laat maar het waren takken! Zegt Stijn. Laten we naar binnen gaan. Als ze naar binnen lopen staat er ineens een grote sterke man voor hun. Naast hem zien ze Kiki, die met touwen vastgebonden zit.
Ze wil schreeuwen van angst maar als ze dat doet dan weet ze wat er gaat gebeuren! Maar dan pakt Stijn ineens zijn zakmes. Martin schrikt maar pakt ook zijn zakmes. Geef haar terug of je gaat eraan! Roept Stijn luid. Ik wil de strijd wel met je aan gaan, zegt martin chagrijnig.
Ik vindt het best! Antwoord Stijn. Terwijl martin en Stijn doorvechten lopen Laila en Angelique naar Kiki toe en maken haar los. Gauw rennen ze naar buiten. Maar Stijn dan? Fluistert Kiki. Stijn red zich wel, zegt Angelique. Hij zij tegen ons dat we hem niet moesten helpen.
Vijf minuten later kwam Stijn ook uit het huis van martin. Goed nieuws, zegt Stijn opgewonden. Ik heb een foto van hem gemaakt en nu kunnen we hem melden bij de politie! Als ze thuis zijn vertellen ze alles aan hun moeder. Go… wat heb ik jou gemist! Zegt mevrouw de jong. Ik hoop dat dit nooit weer gebeurt! Hebben jullie ook bewijs voor de politie? Ja tuurlijk! Zegt Stijn. En eigenlijk heeft Stijn alles gedaan! Zegt Kiki. Door hem leef ik nog!

© Copyright Sascha

Ingezonden door

Sascha

Geplaatst op

20-10-2012

Over dit verhaal

Dit verhaal is een serie die ik heb geschreven voor het dorpsblad toen ik 9 was

Tags

Avontuur Bos Delen Gevaar Serie